Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 19.5.2024

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Končnica najmočnejše košarkarske lige na svetu ponuja ostre in izenačene boje. Med ekipami, ki so v boju za naslov prvaka, je še vedno Dallas s slovenskim zvezdnikom Luko Dončićem..

Avtor: Boštjan Reberšak

Mineva 46 let od izida prve skladbe britanske rockovske zasedbe Dire Straits. Sultans of Swing je z leti postala in klasika in zaščitni znak skupine, kitarski zvok Marka Knopflerja pa danes, pol stoletja pozneje še vedno ne pušča dvoma, kdo igra. Ob Sultans of Swing z debitantskega albuma skupine še dve, zvočno precej drugačni.

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

Karin Dodič je po opravljenem pripravništvu v Ekvadorju v sosednji Kolumbiji odprla podjetje s čezoceanskimi posredniškimi storitvami. Poslovno okolje ima nedvomno svoje čare, pa tudi izzive. Od lokalnih gverilskih milic, do protimamilarskih varnostnih predpisov, stopnja nevarnosti je odvisna od tega, kako temeljita je priprava.

Avtor: Mitja Peček

S tekmami kanuistov se bo v Tacnu končalo evropsko prvenstvo v slalomu na divjih vodah. Ob bojih za odličja se bosta najboljša tekmovalca pretekle sezone Benjamin Savšek in Luka Božič med seboj borila tudi za olimpijsko vozovnico. Kolesarji na dirki po Italiji pa bodo tekmovalni teden, po včerajšnji posamični vožnji na čas, končali z gorsko etapo v Alpah.

Avtor: Mojca Breskvar

09:30
Novice

Ne čakamo na novo leto, ampak smo se dobrih navad oprijeli že maja. V novi seriji oddaj Ne čakaj na januar govorimo o tistih in s tistimi, ki so z majhno spremembo veliko dodali k boljšemu zdravju in počutju. V prvi epizodi oddaje Ne čakaj na januar smo telovadili.

Avtor: Ajda Kus

10:30
Novice

Bogdan Benigar je vodja festivala Druga godba. Po izobrazbi je diplomirani pravnik in je že od otroštva povezan z glasbo. Bil je dolgoletni vodja Jazz Festivala Ljubljana in koncertnih serij Cankarjevi torki ter Glasbe sveta, pa glasbeni urednik na Radiu Študent, skratka, Benigar je človek, ki je močno zaznamoval glasbeno, predvsem koncertno dogajanje pri nas.

Avtor: Gregor Podlogar

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

Avtor: Miha Švalj

12:30
Novice

Na savskih brzicah v Tacnu se končuje evropsko prvenstvo v slalomu na divjih vodah. Zadnji tekmovalni dan prinaša tekmi kanuistov v posamični in ekipni konkurenci. Utrip in dogajanje s prizorišča prepletemo z zaključkom državnega nogometnega prvenstva, ki v zadnjem kolu ponuja boj za obstanek in za mesta, ki vodijo v evropska tekmovanja. Podrobneje se posvetimo gorski etapi kolesarske dirke po Italiji, na kateri navdušuje Tadej Pogačar, dirki motokrosistov v Franciji, svetovnemu prvenstvu jadralcev in judoistov, olimpijskim kvalifikacijam športnih plezalcev ter odbojkarski ligi narodov.

Avtor: Anja Hlača Ferjančič

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice

Zadnja sprememba: 19.05.2024 02:55:04

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt