Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Športna zgodba

4884 epizod

4884 epizod30. 1. 2023

Rokomet

V Stockholmu se je končalo svetovno prvenstvo v rokometu. Slovenska reprezentanca je v eni najtežjih predtekmovalnih skupin izpadal pred četrtfinalom. Razmisleke ob koncu prvenstva ujamete v jutranji športni zgodbi.


29. 1. 2023

Nordijski smučarji

še 23 dni nas loči do največjega zimskega športnega dogodka v Sloveniji. Pred svetovnim prvenstvom v Planici ugotavljamo, kakšno pot si utria slovenska nordijska reprezentanca.


28. 1. 2023

Smučarski poleti

Prvi poleti v letošnji sezoni svetovnega pokala smučarskih skakalcev so na Kulmu. Vtise s prizorišča ujamete v jutranji športni razglednici.


27. 1. 2023

Tenis Avstralija

Teniške igralke in igralci v Melbournu zaključujejo prvi letošnji grand slam. Zanimivosti ob turnirju v Avstraliji ujamete v jutranji športni zgodbi.


26. 1. 2023

Alpsko smučanje

Nočna spektakla v Schladmingu in rekord Michaele Shiffrin so zaznamovali tekme alpskih smučark in smučarjev sredi tega tedna. Utrinek s prizorišča ujamete v jutranji športni zgodbi.


23. 1. 2023

Rokomet

Slovenski rokometaši so odigrali še zadnjo tekmo drugega dela svetovnega prvenstva. Športno razglednico iz Krakova pošilja radijska ekipa na terenu.


22. 1. 2023

Nordijsko smučanje

Mesec dni pred začetkom svetovnega nordijskega prvenstva v Planici v jutranji športni zgodbi preverimo, kako vrhunec sezone pričakujejo slovenski tekmovalci.


21. 1. 2023

Rokomet

Slovenski rokometaši so proti Španiji odigrali odločilno tekmo drugega dela svetovnega prvenstva za preboj v četrtfinale. Utrinek s prvenstva na Poljskem ujamete v jutru na Valu 202.


20. 1. 2023

Biatlon

Anterselva je zadnja biatlonska postaja svetovnega pokala pred vrhuncem sezone. V pripravah na svetovno prvenstvo samozavest lovi tudi slovenska reprezentanca. Utrinek s prizorišča ujamete v jutranji športni zgodbi.


19. 1. 2023

Rokomet

Začel se je drugi del rokometnega svetovnega prvenstva. V kakšni formi ga je začela slovenska reprezentanca izveste v jutranji športni zgodbi.


17. 1. 2023

Rokomet

Slovenski rokometaši so s tekmo proti Franciji zaokrožili prvi del tekmovanja. V jutranji športni zgodbi ujamete utrinek s Poljske.


16. 1. 2023

Alpsko smučanje

Vse bliže je svetovno prvenstvo v alpskem smučanju, ki ponuja enega izmed vrhuncev letošnje zime. Med najboljše se je z menjavo opremljevalca vrnila tudi Ilka Štuhec, za katero so tekme v St. Antonu.


15. 1. 2023

Rokomet

Slovenska reprezentanca je na svetovnem prvenstvu v rokometu odigrala drugo, zelo pomembno tekmo predtekmovanja v želji po preboju v četrtfinale prvenstva. Utrinek iz Katowic ujamete v jutranji športni zgodbi.


14. 1. 2023

Smučarski skoki

Zakopane so tradicionalno eno najbolj obiskanih prizorišč skakalnih tekem za svetovni pokal. Utrinek iz Poljske ujamete v jutranji športni zgodbi.


13. 1. 2023

Rokomet

Slovenska rokometna reprezentanca je odigrala uvodno tekmo svetovnega prvenstva proti Savdski Arabiji. Utrinek po prvih tekmah v Katowicah ujamete v jutranji športni zgodbi.


12. 1. 2023

Odbojka

V Ljubljani je gostovala ta hip najboljša odbojkarska ekipa na svetu. Italijanska Perugia je svetovni klubski prvak in neporažena v vseh tekmovanjih v letošnji sezoni. Vtis iz Tivolija po zadnji domači tekmi ACH Volleya v skupinskem delu tekmovanja ujamete v jutranji športni zgodbi.


9. 1. 2023

Zimski svetovni pokali

Slovenija je konec tedna gostila dve tekmovanji za svetovni pokal, biatloncev na Pokljuki in alpskih smučark v Kranjski Gori. Utrinek ujamete ob začetku novega delovnega tedna.


8. 1. 2023

Alpsko smučanje

V Sloveniji ta konec tedna tekmujejo na dveh prizoriščih tekem za svetovni pokal. Pokljuka gosti biatlonce in biatlonke, Kranjska Gora znova alpske smučarke na tekmovanju za zlato lisico.


7. 1. 2023

Smučarski skoki

Končana je 71. novoletna skakalna turneja. Ena najuspešnejših za slovensko reprezentanco, ki je ponudila znova še petič v zgodovini slovenski skok na zmagovalni oder.


6. 1. 2023

Biatlon

Pokljuka gosti najboljše biatlonke in biatlonce. Na Rudnem polju se je prvič v novi disciplini domači publiki predstavila tudi Anamarija Lampič. Utrinek ujamete v jutranji športni zgodbi.


Več epizod
Domov V živo Podkasti Spored Kontakt