Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Športna zgodba

2941 epizod

2941 epizod


Zanimivosti, analize, družbeni vidiki športnega dogajanja.


16. 07. 2024

Olimpijske igre v Parizu

Olimpijski komite Slovenije je v svojem izobraževalnem centru predstavil napotke za vse navijače, ki se bodo v naslednjih dneh odpravili na največji športni dogodek leta. Z Olimpijskim komitejem bo v Parizu sodelovala tudi slovenska policija, ki bo v Francijo, za potrebe varnosti, poslala šest svojih pripadnikov.


15. 07. 2024

Evropsko nogometno prvenstvo

Z velikim finalom med Španijo in Anglijo se je sinoči končalo 17. evropsko prvenstvo v nogometu, na katerem je dober vtis pustila tudi slovenska reprezentanca.


14. 07. 2024

Priprave slovenske ženske rokometne reprezentance

Slovenska ženska rokometna reprezentanca se pripravlja na olimpijski turnir, na katerem bo nastopila prvič v zgodovini. Rokometašice so včeraj odigrale prijateljsko tekmo z Madžarkami.


13. 07. 2024

Kolesarska dirka po Franciji

Karavano po dveh ravninskih etapah čakata zahtevni gorski etapi v Pirenejih. Današnja kolesarje vodi pot nad 2000 metrov nadmorske višine čez sloviti prelaz Tourmalet.


12. 07. 2024

Slovenska olimpijska reprezentanca

Na slovesnosti Olimpijskega komiteja Slovenije se je včeraj v Kopru predstavila slovenska olimpijska reprezentanca. Na igrah v Parizu bo nastopilo 90 športnikov in športnic, kar je največ doslej.


11. 07. 2024

Nogometna liga prvakov

Slovenski nogometni prvaki Celjani so evropsko klubsko sezono začeli v Estoniji. V 1. krogu kvalifikacij za uvrstitev v ligo prvakov so se pomerili s Floro iz Talina.


10. 07. 2024

Polfinale evropskega prvenstva v nogometu

V prvem polfinalu nogometnega prvenstva v Nemčiji sta se pomerili Španija in Francija. Drugega finalista bo dal nocojšnji obračun Anglije in Nizozemske v Dortmundu.


09. 07. 2024

Olimpijska reprezentanca Slovenije

Slovenska olimpijska odprava bo letos najštevilčnejša doslej. Olimpijski komite Slovenije je objavil seznam športnikov in športnic, ki bodo Slovenijo zastopali v Parizu. Večina teh se bo predstavila na četrtkovi slovesnosti komiteja v Kopru.


08. 07. 2024

Kolesarska dirka po Franciji

Po prevoženih devetih etapah imajo kolesarji na dirki po Franciji prvi prost dan. O analizi razširjenega tekmovalnega tedna, v katerem je vlogo osrednjega favorita potrdil Tadej Pogačar, in etapah, ki sledijo v drugem, podrobneje v tokratni jutranji športni zgodbi.


07. 07. 2024

Olimpijske kvalifikacije v košarki

Olimpijske kvalifikacije v košarki, ki bodo dale zadnje potnike v Pariz, se končujejo v štirih različnih mestih. Slovenska reprezentanca svojo pot v Francijo išče na turnirju v Pireju.


06. 07. 2024

Evropsko prvenstvo v nogometu

Na evropskem nogometnem prvenstvu v Nemčiji so se začeli četrtfinalni boji. Po včerajšnjih tekmah sta že znana prva polfinalista, preostala dva bosta zvečer po obračunih Anglija : Švica in Turčija : Nizozemska.


05. 07. 2024

Olimpijske kvalifikacije v košarki

Slovenski košarkarji so se na olimpijskem kvalifikacijskem turnirju včeraj pomerili z Novozelandci. V Pireju se bo danes končal skupinski del turnirja, po katerem bosta že jutri oba polfinalna obračuna.


04. 07. 2024

Kolesarska dirka po Franciji

Kolesarska dirka po Franciji v prvem tekmovalnem tednu ponuja največ ravninskih etap, namenjenih sprinterskim specialistom. Danes se bodo za zmago pomerili v Dijonu, etapa pa naj ne bi vplivala na skupno razvrstitev, v kateri še naprej vodi Tadej Pogačar.


03. 07. 2024

Olimpijske kvalifikacije v košarki

Slovenski košarkarji so olimpijske kvalifikacije začeli proti reprezentanci Hrvaške. V Pireju se bodo jutri pomerili še z Novo Zelandijo, po kateri bodo sledili polfinalni tekmi in finale. Le zmagovalka turnirja se bo uvrstila na turnir v Parizu.


02. 07. 2024

Evropsko nogometno prvenstvo

Slovenska nogometna reprezentanca je prvič zaigrala v izločilnih bojih enega največjih turnirjev. V osmini finala evropskega prvenstva se je v Frankfurtu pomerila s Portugalsko. Nocoj bosta v Nemčiji znana še zadnja četrtfinalista.


01. 07. 2024

Evropsko nogometno prvenstvo

Na evropskem nogometnem prvenstvu v Nemčiji danes zgodovinski dan za Slovenijo. Na enem največjih tekmovanj bo prvič zaigrala v izločilnih bojih. V osmini finala se bo zvečer v Frankfurtu pomerila z nekdanjo evropsko prvakinjo Portugalsko.


30. 06. 2024

Kolesarska dirka po Franciji

Najslovitejša kolesarska dirka na svetu se je prvič v 111-letni zgodovini začela na italijanskih cestah. Na francoske bo karavana, v kateri je tudi pet slovenskih kolesarjev, zapeljala šele na torkovi četrti etapi.


29. 06. 2024

Športno plezanje

Športne plezalke in plezalci se pred olimpijskimi igrami v Parizu merijo na tekmi svetovnega pokala v Innsbrucku. Janja Garnbret je na Tirolskem z zmago v balvanskem plezanju potrdila dobro pripravljenost pred najpomembnejšo tekmo v letu.


28. 06. 2024

Kolesarska dirka po Franciji

Najboljši kolesarji sveta so zbrani v Firencah, kjer se bo jutri začela 111. dirka po Franciji. Na slovitem Touru, ki se bo po 21. tekmovalnih dneh zaradi olimpijskih iger izjemoma končal v Nici, bo nastopilo pet Slovencev. V boju za skupno zmago med osrednje favorite sodita Tadej Pogačar in Primož Roglič.


27. 06. 2024

Odbojkarska liga narodov

Letošnja odbojkarska liga narodov se s turnirjem najboljših osmih reprezentanc sveta, med katerimi je tudi slovenska, končuje na Poljskem. V Lodžu so pred prvimi tekmami opravili še žreb skupin olimpijskega turnirja v Parizu.


Več epizod
Domov V živo Podkasti Spored Kontakt