Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Športna zgodba

4858 epizod

4858 epizod3. 6. 2023

Slalom na divjih vodah

Letošnja sezona svetovnega pokala v slalomu na divjih vodah se začenja v Augsburgu v Nemčiji, kjer izkušeno slovensko reprezentanco dopolnjuje mlajša generacija kajakašev in kanuistov.


2. 6. 2023

Športna zgodba

Zanimivosti, analize, družbeni vidiki športnega dogajanja.


1. 6. 2023

Tenis

V jutranjih športnih minutah se posvetimo vrhuncu teniške sezone na peščeni podlagi, Odprtemu prvenstvu Francije v Parizu.


31. 5. 2023

Košarka

Slovenski državni prvaki, košarkarji Olimpije, se v polfinalni seriji jadranske lige merijo z beograjskim Partizanom. Nasprotnik je redni del tekmovanja končal na vrhu lestvice regionalnega tekmovanja in s predstavami navduševal tudi v Evroligi.


30. 5. 2023

Odbojka

Slovenska odbojkarska reprezentanca je pred začetkom Lige narodov na pripravljalnem turnirju dvakrat premagala Nizozemsko. Prijateljska dvoboja sta razkrila novost v igri slovenske reprezentance.


29. 5. 2023

Kolesarstvo

V jutranjih športnih minutah se posvetimo 106. izvedbi kolesarske dirke po Italiji, ki se je končala s parado šampionov v Rimu.


28. 5. 2023

Kolesarstvo

S parado šampionov v Rimu se bo sklenila 106. kolesarska dirka po Italiji. V jutranjih športnih minutah se posvetimo utrinkom s sobotne vožnje na čas, ki se je končala na Svetih Višarjah in odločala o končnem zmagovalcu.


27. 5. 2023

Kolesarstvo

Kolesarska dirka se bliža koncu in odločitvi o zmagovalcu. Trojček gorskih etap v Alpah se bo zkončal z vožnjo na čas v bližini slovenske meje, in sicer s ciljem na Svete Višarje.


26. 5. 2023

Veslanje

Na Bledu se je začelo evropsko prvenstvo v veslanju. V nekdaj paradni slovenski olimpijski športni panogi se bo na Gorenjskem pomerilo več kot tisoč tekmovalcev in tekmovalk iz štiridesetih držav.


25. 5. 2023

Košarka

Slovenska ženska košarkarska reprezentanca se pospešeno pripravlja na domače evropsko prvenstvo. Košarkarice, ki so se po Madžarski še dvakrat pomerile s Hrvaško, so vstopile v drugi del pripravljalnega obdobja.


24. 5. 2023

Atletika

Z mitingom na Ptuju se je začela domača sezona kraljice športa na prostem. Na uvodnem mitingu je sodeloval prvi zvezdnik slovenske atletike, metalec diska Kristjan Čeh, ki ima tudi v letošnji sezoni visoke cilje.


23. 5. 2023

Hokej na ledu

Slovenski hokejisti so s tekmo proti Kazahstanu končali nastope na svetovnem prvenstvu v Rigi in se po neuspešnem boju za obstanek poslavljajo od elitne skupine.


22. 5. 2023

Košarka

S turnirjem najboljše četverice se je v Kaunasu končala sezona najelitnejšega košarkarskega klubskega tekmovanja na stari celini. V jutranjih športnih minutah se posvetimo razpletu in zmagovalcih evrolige.


21. 5. 2023

Nogomet

S tekmami zadnjega, 36. kroga se je sklenila sezona domačega prvenstva v nogometu. Državni naslov so si še pred tem zagotovili nogometaši Olimpije, izidi zadnjih tekem pa so vplivali na odločitve o tem, kateri klubi bodo nastopali v evropskih tekmovanjih in katero moštvo se poslavlja od elitne prvoligaške druščine.


20. 5. 2023

Kolesarstvo

S prvo gorsko etapo v Alpah, ki se je končala v švicarskem smučarskem središču Crans Montani, se je za osrednje favorite na kolesarski dirki po Italiji začel boj za končno zmago.


19. 5. 2023

Hokej na ledu

Slovenske hokejiste na svetovnem prvenstvu v boju za obstanek med elito čakajo še tri tekme. Nasprotniki bodo Latvijci, Slovaki in Kazahstanci.


18. 5. 2023

Košarka

V jutranjih športnih minutah podrobneje o košarki onkraj Atlantika in naboru lige NBA. Na letošnjem seznamu sta tudi dva Slovenca.


17. 5. 2023

Hokej na ledu

Po tekmah z velesilama Švico in Kanado se je slovenska hokejska reprezentanca na svetovnem prvenstvu elitne skupine pomerila z Norveško, neposrednim tekmecem v boju za obstanek.


16. 5. 2023

Nogomet

Na slavnostni prireditvi Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije so podelili nagrade najboljšim nogometašem in trenerjem letošnje sezone državnega prvenstva.


15. 5. 2023

Kolesarska dirka po Italiji

Kolesarji imajo na dirki po Italiji prvi prost dan, ki sledi drugi izmed treh voženj na čas na letošnji italijanski pentlji. Zgodbo ob selitvi kolesarske karavane na sever ujamete v jutru na Valu 202.


Več epizod
Domov V živo Podkasti Spored Kontakt