Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Športna zgodba

4826 epizod

4826 epizod29. 9. 2022

Hokej

Prvi hokejski derbi sezone je ponudil tudi prvo letošnjo lovoriko. Po finalu slovenskega hokejskega pokala med Jesenicami in Olimpijo utrinek v jutranji športni zgodbi ponuja Marko Pangerc.


28. 9. 2022

Nogomet

Slovenska nogometna reprezentanca je končala sezono v ligi narodov z gostovanjem na Švedskem. V jutranji športni zgodbi ponudimo zanimivosti po uspešnem jesenskem delu tekmovanja.


25. 9. 2022

Kolesarstvo

V nedeljskem jutru pospremimo cestno dirko svetovnega prvenstva v kolesarstvu.


24. 9. 2022

Nogomet

Slovenska nogometna reprezentanca v ligi narodov gosti Norveško in enega najbolj vročih napadalcev. O gostovanju nogometnih zvezdnikov v Sloveniji razmišljamo v jutranji športni zgodbi.


23. 9. 2022

Dan slovenskega športa

Slovenski šport navdušuje na vseh področjih, državni praznik, namenjen športu, pa je tudi čas za razmislek o tem, kaj šport prinaša družbi. V jutranji športni zgodbi bo to razložil Boštjan Reberšak.


22. 9. 2022

Rokomet

Celjski rokometaši so odigrali uvodno domačo tekmo lige prvakov v letošnji sezoni. Vtise strnemo v jutranji športni zgodbi.


18. 9. 2022

Kolesarstvo

V Avstraliji se je začelo svetovno prvenstvo v kolesarstvu, v jutranji športni zgodbi ujamete zanimivosti uvodnega dne tekmovanj.


16. 9. 2022

Tenis

V Portorožu se teniške igralke merijo na turnirju svetovne serije. Teniški utrip z obale ujamete v jutranji športni zgodbi.


15. 9. 2022

Evropsko prvenstvo v košarki

Na evropskem prvenstvu v košarki so znani vsi polfinalisti. Slovenija je odigrala zadnjo tekmo četrtfinala proti Poljski, utrinek iz Berlina ujamete v jutranji športni zgodbi.


12. 9. 2022

Odbojka

Končano je 20. svetovno prvenstvo v odbojki, minilo je v zanmenju menjave prireditelja, prevladi evropskih reprezentanc, navdušenjem Slovencev v Stožicah in težkem nadaljevanju v Katowicah. V jutranji športni zgodbi prvenstvo zaokrožuje Anja Hlača Ferjančič.


11. 9. 2022

Športna zgodba

Zanimivosti, analize, družbeni vidiki športnega dogajanja.


10. 9. 2022

Športna zgodba

Zanimivosti, analize, družbeni vidiki športnega dogajanja.


9. 9. 2022

Kolesarstvo

Kolesarska dirka po Španiji se je prelevila v zadnji del, ki ponuja zanimiv boj za zmago žal brez Primoža Rogliča. Utrinek za zdanje tritedenske dirke v sezoni ujamete v jutranji športni zgodbi.


8. 9. 2022

Svetovno prvenstvo v odbojki

Slovenska odbojkarska reprezentanca je odigrala zadnjo tekmo svetovnega prvenstva v Stožicah. Razpoloženje, utrip in predvsem veselje ob koncu turnirja v Ljubljani delimo z vami v jutranji športni zgodbi.


7. 9. 2022

Košarka

Slovenski košarkarji so v predtekmovanju evropskega prvenstva v Nemčiji odigrali tekmo z gostitelji prvenstva. Ali je tekma z Nemčijo pomirila strastiv reprezentanci izveste v jutranji športni zgodbi.


5. 9. 2022

Evropsko prvenstvo v košarki

Tretja tekma slovenskih košarkarjev na evropskem prvenstvu v Nemčiji je prevesila skupinski del tekmovanja v drugo polovico. Z zanimivostmi iz Kolna bomo postregli v jutranji športni zgodbi.


4. 9. 2022

Svetovno prvenstvo v odbojki

V jutranji športni zgodbi postrežemo utrinek s tekme iz osmine finala svetovnega prvenstva v odbojki. Stožice so pokale po šivih, odbojkarji pa napisali novo poglavje pomembnih domačih tekem.


3. 9. 2022

Evropsko prvenstvo v vaterpolu

Vaterpolisti so redni del evropskega prvenstva končali s tremi porazi. Vrnitev na evropsko sceno je počasna in zahtevna, v Splitu pa so organizatorji s polnimi tribunami in odlično atmosfero poskrbeli da je tudi vaterpolo v poplavi vrhunskih dogodkov deležen pozornosti športne javnosti.


2. 9. 2022

Evropsko prvenstvo v košarki

Začelo se je evropsko prvenstvo v košarki. Slovenija brani naslov prvaka za uvod pa se je pomerila z Litvo. Po uvodni tekmi prvenstva v Nemčiji ponudimo utrinek v jutranji športni zgodbi.


31. 8. 2022

Svetovno prvenstvo v odbojki

Slovenski odbojkarji so predtekomavnje na svetovnem prvenstvu končali s tekmo proti Nemčiji. Utrinek ujamete v jutru na Valu 202.


Več epizod
Domov V živo Podkasti Spored Kontakt