Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Torek, 16.7.2024

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Olimpijski komite Slovenije je v svojem izobraževalnem centru predstavil napotke za vse navijače, ki se bodo v naslednjih dneh odpravili na največji športni dogodek leta. Z Olimpijskim komitejem bo v Parizu sodelovala tudi slovenska policija, ki bo v Francijo, za potrebe varnosti, poslala šest svojih pripadnikov.

Avtor: Uroš Volk

Maks in Ben sta sinova torkove jutranje gostje Martine Peštaj. Urednica otroškega in mladinskega programa na TV Slovenija je tudi medijska psihologinja in temu je prilagojena vzgoja otrok. V tokratni Pavzi izveste, kako je biti poskusni zajček pri maminih digitalnih omejitvah.

Avtor: Miha Švalj

08:30
Novice

S 16. etapo se bo začel zadnji tekmovalni teden kolesarske dirke po Franciji, na kateri skupno vodstvo brani Tadej Pogačar. Celjske nogometaše pa pred domačim občinstvom čaka povratna tekma 1. kroga kvalifikacij za uvrstitev v ligo prvakov. Zvečer bodo gostili Floro iz Talina.

Avtor: Uroš Volk

09:30
Novice
10:30
Novice

V juliju se v naših športnorekreativnih oddajah posvečamo športom panogam, ki bodo tudi letos del olimpijskih iger, pa morda o njih še ne vemo prav veliko. Tokrat se bomo posvetili edinemu športu na poletnih olimpijskih igrah, v katerem so vključene tudi živali – govorili bomo o konjeništvu.

Avtor: Nina Smole, Jure Jeromen

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Ob 40. letnici Krajinskega parka Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib so prejšnji torek na Jakopičevem sprehajališču v Tivoliju odprli fotografsko razstavo z naslovom Ohranjamo naravo sredi mesta. Na ogled so fotografije živalskih in rastlinskih vrst, ki domujejo na območju krajinskega parka, vendar jih pogosto ne opazimo. Ob prisotnosti protestnikov pa se je jubilejno praznovanje spreobrnilo v izkazovanje navzkrižnih interesov v duhu aktualne polemike glede izvajanja kulturnih dogodkov na zavarovanem območju.

Avtor: Mojca Jevšek

12:30
Novice

Petnajstminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanja, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

Drago Mislej - Mef ni le odličen besedilopisec slovenskih popevk, ampak tudi pronicljiv opazovalec družbenega življenja. V njegovem lokalnem tedniku Mandrač redno piše uvodnike, v katerih bralce opozarja na aktualne teme lokalne, še večkrat pa nacionalne ravni. Knjiga kolumen nima po naključju naslova Naših sanj vam pa ne damo.

Avtor: Nataša Benčič

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice

Dr. Uroš Perko je jabolko, ki se je hotelo odkotaliti daleč od drevesa. A vseeno je zrasel v psihoterapevta. Doktoriral je iz duševnih motenj v športu, v zadnjem času pa presenetil s knjigo, ki je vzdignila kar nekaj prahu: Duševne motnje v športu. Tudi o tem sta z Miho Šaleharjem govorila v epizodi podkasta Mihilizem. Celotno debato najdete v aplikacijah za podkaste in na val202.si.

Avtor: Miha Šalehar

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Zadnji tekmovalni teden Toura se je začel s 188 kilometrov dolgo ravninsko etapo s ciljem v Nimesu. Ob razpletu etape se posvetimo še ženski odbojkarski reprezentanci, ki je v Kranjski Gori predstavila svoje cilje pred začetkom kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2026.

Avtor: Marko Pangerc

Zadnja sprememba: 15.07.2024 15:15:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt