Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Tour 202

100 epizod

100 epizod


Kolesarski podkast Vala 202 ustvarjamo športni novinarji, ki zlato dobo slovenskega kolesarstva spremljamo iz prve vrste, na terenu. Prisotni smo na vseh pomembnejših klasikah, spomenikih, tritedenskih dirkah, tudi na svetovnih prvenstvih in olimpijskih igrah. Zato vam lahko ponudimo preverjene informacije, relevantne analize, gostimo ključne kolesarske akterje. Zanimivo, zabavno, tudi poučno. V zlati dobi slovenskega kolesarstva je to športni podkast, ki ne razočara.


16. 06. 2024

Bogdan Fink: Dirka po Sloveniji je dokaz, da se ne dirka le v klanec

Jubilejna 30. dirka po Sloveniji je končana. Eno od najbolj izenačenih izvedb doslej je dobil Italijan Giovanni Aleotti, ki je ubranil napade konkurentov tudi na zadnji etapi od Šentjerneja do Novega mesta.


15. 06. 2024

Tomaž Nose: Bilbao bo še napadel, a je Aleotti sposoben ubraniti majico

Tudi pred zadnjo etapo 30. dirke po Sloveniji še ne vemo, kdo si bo privozil skupno zmago.


14. 06. 2024

Boštjan Mervar: Kolesarje že pred vzponom na Krvavec čaka ogromno dela

Na tretji etapi 30. kolesarske dirke po Sloveniji smo dobili še tretjega nosilca zelene majice. Vodstvo v skupnem seštevku je prevzel Italijan Giovanni Aelotti, ki je prvi prečkal cilj v Novi Gorici. Tam je v najnovejši epizodi podkasta Tour 202 gostoval rekorder po številu etapnih zmag na dirki po Sloveniji Boštjan Mervar. Spregovoril je o številu svojih zmag, ki se na različnih spletnih strani ne ujema. Razlog je manj kot kilometer dolg prolog, ki se ga Mervar slikovito spominja še danes. Nekdanji izvrstni sprinter na letošnji dirki sodeluje z moštvom Adria Mobil, zato iz prve roke vidi razlike med kontinentalnimi ekipami in tistimi, ki nastopajo v svetovni seriji. Skrbi ga, ker je razlika vse večja in najboljši mladi kolesarji vse prej zapuščajo matične klube. Tako kot Igor Tominec pa se tudi Boštjan Mervar veseli zaključka sobotne kraljevske etape z vzponom na Krvavcu. Na njem se bo odločalo o skupnem zmagovalcev, favorit pa ostaja Španec Pello Bilbao.


13. 06. 2024

Srečko Glivar: Bela majica na dirki po Sloveniji je garancija za uspešno kariero

Druga etapa letošnje kolesarske dirke po Sloveniji se je začela v Žalcu in končala v Rogaški Slatini.


12. 06. 2024

Zaradi dirke po Sloveniji naši mladi kolesarji prej dobijo priložnost pri najboljših ekipah

Z etapo od Murske Sobote do Ormoža se je začela jubilejna 30. etapa kolesarske dirke po Sloveniji.


10. 06. 2024

Bogdan Fink: Zmaga na Dofineji dokaz, da se je Roglič odločil za pravo ekipo

Primož Roglič je še drugič v karieri skupni zmagovalec dirke po Dofineji. Velikokrat poimenovano generalko pred Tourom je dobil v svojem zdaj značilnem, dramatičnem slogu. Po krizi na zadnjem klancu je zmago rešil za vsega osem sekund. Dirka po Dofineji je postregla z vsem, česar smo vajeni od Rogliča. Izvrstni zaključki etap, štetje sekund in na žalost tudi padci, ki po besedah gosta podkasta Tour 202 Bogdana Finka postajajo Rogličev zaščitni znak. Še bolj impresivno pa je dejstvo, da se po padcih slovenski as po navadi vrne še močnejši. Fink, ki je z Rogličem sodeloval ob njegovih sicer poznih prvih korakih v kolesarstvu, je navdušen predvsem nad trajanjem njegove vrhunske forme, saj se zmagovalec štirih tritedenskih dirk z najboljšimi na svetu enakovredno kosa že skoraj desetletje. Letos to počne z novim moštvom. Po desetem mestu na dirki Pariz–Nica je marsikdo dvomil o njegovi odločitvi, da se pridruži nemški ekipi. Dvomi pa so se po dirki po Dofineji razblinili. Reporterja Radia Slovenija Igorja Tominca, ki je Rogličevo zmago spremljal na prizorišču, je navdušila predstava njegovih pomočnikov, z Aleksandrom Vlasovom na čelu, ki mu bodo ob boku kolesarili na dirki po Franciji. Na tritedenski »dramatični odisejadi« pa bo po njegovih besedah Roglič za zmago moral pokazati še več, saj tam ob Pogačarju ne bo glavni favorit za zmago. Še vedno ni povsem jasno, ali se bo na startu Toura pojavil dvakratni zmagovalec Jonas Vingegaard, medtem ko kljub skromnim vožnjam na generalki ne smemo odpisati niti Remca Evenepoela. Krog favoritov je velik tudi na dirki po Sloveniji, ki se bo v sredo začela v Murski Soboti. Organizacijski direktor Bogdan Fink je zadovoljen z imeni, ki so se znašla na startni listi dirke. Sam je med favorite med drugim umestil lanskega zmagovalca Filippa Gano, njegovega rojaka dvakratnega zmagovalca Diega Ulissija in lani drugega Mateja Mohoriča. Tominec si želi predvsem, da bi nase opozoril kdo od mlajših slovenskih kolesarjev, ki jim dirka po Sloveniji omogoča platformo za nastop na visoki mednarodni ravni. Fink pa obljublja, da bodo vse etape naporne in zanimive, sestavljene pa tako, da bodo imeli priložnost za vsaj eno etapno zmago vsi kolesarji. Tekmovalce sicer najzahtevnejši zaključek čaka na sobotni, četrti etapi, ki se bo končala z vzponom na Krvavec.


05. 06. 2024

Dr. Matjaž Turel: Poškodba je gotovo zajedla Vingegaardovo kondicijsko bazo

Ali bo Jonas Vingegaard branil svojo lansko zmago na kolesarski dirki po Franciji? To je vprašanje, ki že več kot dva meseca zanima kolesarski svet. Vse od množičnega padca velikih na dirki po Baskiji, ko si je Danec zlomil ključnico in rebra ter doživel predrta pljuča. Odgovora za zdaj še ne poznamo. V ekipi Visma-Lease a Bike se pripravljajo na plan A, torej da bo Vingegaard kapetan ekipe v Franciji. Pulmolog na UKC Ljubljana dr. Matjaž Turel pravi, da bo poškodba gotovo pustila posledice in bo zajedla v bazo, ki jo je zgradil čez zimo. Turel tudi razlaga, kako je doživel najbolj zapomnljiv pnevmotoraks v slovenskem športu, tisti Petre Majdič na zimskih olimpijskih igrah v Vancouvru. Tam je bil vodja zdravniške ekipe slovenske reprezentance.


26. 05. 2024

Tadej Pogačar: Vsaka zmaga ima svojo zgodbo, ustvarja svoje spomine

Novo slovensko kolesarsko slavje v večnem mestu. Lanski Giro je zaznamovala srhljivka s sneto verigo in izjemnim povratkom Primoža Rogliča na Višarjah, letošnjega pa zgodovinska prevlada Tadeja Pogačarja. Skoraj šest desetletij je minilo od zadnjega Gira, ko je bila razlika med prvim in drugim tako velika. Pogačar je poskrbel za šest etapnih zmag, zapomnljivih trenutkov pa je bilo še precej več. Od tistega na klancu proti Monte Grappu, ko je vzel plastenko od svojega maserja in jo takoj predal fantu, ki je tekel ob njim do akrobatskega skoka dveh smučarjev, ki sta v Livignu preskočila ciljni iztek, ravno v trenutku, ko je mimo, novi zmagi naproti, pripeljal Tadej Pogačar. Ta dva trenutka sta izpostavila Valovca Igor Tominec in voditelj podkasta Luka Petrič, v Touru 202 pa lahko slišite tudi, od kod ekipa UAE dobiva največ prošenj za intervjuje s Pogačarjem in da si včasih z zaročenko Urško Žigart privoščita hamburgerje in palačinke, Tadej pa se najbolj po Giru veseli sušija. Športni direktor Emiratov Andrej Hauptman verjame, da bo njegov varovanec zmagal tudi na Touru, o zgodovinskem trojčku še z Vuelto na koncu pa ne želi razmišljati, Jan Tratnik pa pove, da Pogačarjev veliki rival Jonas Vingegaard po poškodbi, ki jo je staknil na dirki po Baskiji, trenira brez ovir.


24. 05. 2024

Domen Novak: Tadej bi moral včasih pograjati ekipo, pa je predobra duša

Domen Novak, nekoč znan kot Lojz, ker je bil tako plašen na prvem treningu v kolesarskem klubu, da so mu nadeli to generično ime, je zdaj traktor ekipe UAE. Čislan, močan in zanesljiv. Lamborghini traktor mu pravi vodja Emiratov Tadej Pogačar. Ko ekipa UAE nadzoruje dirko ali pa jo skuša prelomiti, je Novak velikokrat na čelu kolone. Tisti, ki vleče. In tisti, ki je že nekajkrat v tej sezoni razredčil glavnino in Tadeju Pogačarju olajšal pot do zmage. Pogačarja izjemno ceni in upa, da bo lahko še dolgo kolesaril z njim. Pravi, da je Tadej dobra duša, včasih predobra, preveč prizanesljiva do svojih moštvenih kolegov. Na začetku Gira, ko je bila ekipa neorganizirana v zaključkih etap, je Novak udaril po mizi in svojim moštvenim kolegom zabičal, da ne morejo tako tekmovati, če imajo najboljšega kolesarja na svetu v svoji ekipi. Novak torej ni le pomemben na cestah, ampak tudi v ekipnem tovornjaku, pravi pa, da je vzdušje v moštvu izjemno, kar se čuti tudi v Touru 202, ko ga kolegi iz ekipe zbadajo med pogovorom in Novak nekajkrat plani v smeh. Domen Novak se o Giru, Tadeju in svoji odlični sezoni pogovarja z Igorjem Tomincem in voditeljem Luko Petričem.


20. 05. 2024

Luka Mezgec: Pogačarja imajo vsi radi

Tadej Pogačar kraljuje na Giru. Na koncu drugega tedna je svojo prednost pred zasledovalci skoraj podvojil. Pred zadnjimi šestimi etapami ima skoraj sedem minut naskoka pred vsemi. Pogačar je v kolesarski javnosti čislan, ker ne kalkulira, pogosto pa skrbi za zanimivo in napeto dirkanje. Nekateri so sicer namigovali, da je njegova ekipa UAE že celo preveč požrešna, ker ima nosilca rožnate majice, hkrati pa skuša osvajati veliko etapnih zmag in tekmecev prepušča zgolj boje za druga mesta, toda gost podkasta Luka Mezgec pravi, da je Pogačar izjemno priljubljen v karavani. "Fora je v tem, da je Tadej takšna faca do vseh in tako dostopen. Z vsakim se malce pogovori in pošali. Ko je glavnina na začetku 15. etape ujela Caleba Ewana, torej sprinterja, ki je bil v pobegu samo zato, da je imel pred večjim klancem minuto prednosti, je Tadej zavpil: 'Zdaj lahko nehati vleči, ujeli smo Caleba, vse je okej, ni treba več tako hitro kolesariti!' Zaradi takšnih majhnih detajlov, v tistih trenutkih, ko vsi trpijo, pa malce vse skupaj razbremeni, se malce pošali. Zato ga imajo vsi radi," je povedal Mezgec. Gorenjec je minuli konec tedna končal svoj Giro, v tej sezoni pa ga čaka še Tour in Vuelta. Na Touru upa, da bodo sprinterski vlaki njegove ekipe Jayco-Alula bolj učinkoviti kot na Giru, pravi, da se za zdaj precej bolje ujame z Dylanom Groenewegnom kot s Calebom Ewanom, francoske dirke pa se veseli tudi kot navijač, saj so za Tour prijavljeni Pogačar, Roglič, Vingegaard in Evenepoel.


16. 05. 2024

Gorazd Štangelj: Ne želimo le čakati in dirkati na drugo mesto

Za kolesarji na dirki po Italiji je že prva polovica prve tritedenske preizkušnje sezone, v rožnati majici vodilnega pa še vedno zanesljivo vozi Tadej Pogačar, ki ima na svojem računu že tri etapne zmage in še naprej ne kaže znakov šibkosti. Vseeno letošnji Giro še ni odločen, poudarja Gorazd Štangelj. Športni direktor moštva Bahrain-Victourios na dirki po Italiji v zadnjem, peklenskem tednu za glavnega italijanskega aduta Antonija Tiberija napoveduje poskuse izboljšanja položaja. Ne strinja se namreč s taktiko drugih moštev, ki po njegovih besedah ne dirkajo na zmago. Štangelj je kot gost v podkastu Tour 202 med drugim govoril tudi o Jonathanu Milanu, ki je še lani nosil dres Bahraina, letos pa deluje najmočnejši v močni konkurenci sprinterjev, o prihodnosti svojega moštva, prevladi Tadeja Pogačarja in o tem, da bomo lahko Mateja Mohoriča na kolesu znova spremljali na dirki po Sloveniji. Prvemu slovenskemu športnemu direktorju sta družbo tokrat delala člana športnega uredništva Radia Slovenija Igor Tominec in Klemen Verlič, ki v najnovejši epizodi nista pozabila omeniti niti priložnosti, ki se na Giru odpirajo Janu Tratniku, dobrega dela, ki ga opravlja Domen Novak, in težav v moštvu Luke Mezgeca.


10. 05. 2024

Jan Polanc: Sproščeni Pogačar preudarno varčuje z močmi

Po šestih etapah kolesarske dirke po Italiji vodilni v skupnem seštevku ostaja Tadej Pogačar. Slovenec za zdaj upravičuje vlogo nespornega favorita. Že na drugi etapi je s svojo prvo zmago na Giru prevzel rožnato majico, ki je ni ogrozil še nihče. Kako je na kolesarski dirki po Italiji voziti v rožnatem, ve tudi Jan Polanc. Do lani pomemben pomočnik prvega kolesarja sveta, po zdravstvenih težavah, ki so skrajšale njegovo kariero, pa športni direktor pri mladi ekipi Emiratov, verjame, da Pogačar na Giru preudarno varčuje z močmi. Nekdanji nosilec rožnate majice na italijanski pentlji pa prav tako verjame, da se Pogačar ne obremenjuje preveč z branjenjem vodstva v skupnem seštevku.


03. 05. 2024

Pogačarja na Giru lahko premaga le Pogačar

V Torinu je že vse pripravljeno na začetek 107. kolesarske dirke po Italiji. Lanska izvedba je postregla z zgodovinskim vzponom na Višarje, po katerem je Sloveniji prvo zmago privozil Primož Roglič. Tudi leto pozneje je glavni favorit za rožnato majico Slovenec. V tokratni epizodi voditelj podkasta Tour 202 Klemen Verlič gosti tri novinarje z RTV. Televizijsko športno uredništvo zastopa David Črmelj, radijsko pa Dare Rupar in Igor Tominec. Ta pravi, da je od vseh tritedenskih dirk prav Giro Pogačarju najbolj pisan na kožo. Vsi pa se strinjajo, da Tadeja Pogačarja na dirki po Italiji lahko premaga le Tadej Pogačar, ki ne bo pretirano varčeval z močmi, saj bo poskušal dokazati, da sodi med najboljše vseh časov. Pri tem mu bo pomagal Domen Novak. Organizatorji dirke po Italiji, ki bo tokrat povezana tudi z nogometnim klubom iz Torina, so se marsičesa naučili iz lanskih napak, zato bo letošnja izvedba zanimiva vse tri tedne. Gostje pa se veselijo predvsem zaključkov sprinterskih etap, na katerih se bo za zmago potegoval »festival dobrih sprinterjev«. V njem bo sodeloval tudi Luka Mezgec, ki bo moči znova združil s Calebom Ewanom. Jan Tratnik bo imel proste roke pri moštvu Visma Lease a bike, ki bo tokrat na Giru merilo na etapne zmage in ne na končno razvrstitev.


22. 04. 2024

Pogačar bo pred Girom aktivno počival

Koledar enodnevnih kolesarskih klasik na najvišji ravni je prej kot ne končan. Zaključek na preizkušnji Liege – Bastogne – Liege je po dveh letih znova dobil Tadej Pogačar, ki se bo na začetku maja prvič podal na dirko Po Italiji.


15. 04. 2024

Sepp Kuss: Prelepo je bilo spoznati svoje slovenske korenine

Sepp Kuss je navdušen nad svojimi slovenskimi koreninami, ki jih je lani spoznal po zaslugi raziskovanja radijskega novinarja Igorja Tominca, Tonija Grudna z Multimedijskega centra RTV Slovenija in zgodovinarja Mihe Šimca. Z veseljem se spominja svojega obiska Slovenije in pohoda na Triglav iz otroških dni, upa, da bo nekega dne obiskal tudi Žvirče v Suhi Krajini, od koder izvirajo njegov daljni sorodniki. Kuss tudi pove, da je vselej rad pomagal Primožu Rogliču, ker je bil vedno v igri za zmago na največjih dirkah, hvaležen pa je za podporo slovenskih navijačev. Tominec in Gruden sta gosta podkasta, skupaj z voditeljem Luko Petričem pa govorita o tem, kako sta raziskovala zgodbo o Kussovih slovenskih prednikih in njihovi poti v ZDA. Slišite lahko tudi, kakšna so razmerja moči pred naslednjim spomenikom sezone. Prvi favorit na dirki Liege-Bastogne-Liege je Tadej Pogačar. Podrobneje tudi o nizozemski klasiki, ki jo je v nedeljo dobil Tom Pidcock, kar je bila šele njegova peta zmaga v karieri.


09. 04. 2024

Vedno več je tveganja, kolesarstvo pa se ne bo upočasnilo

Tretji spomenik sezone je suvereno dobil Mathieu van der Poel. Na Pariz-Roubaix je navidez zlahka upravičil vlogo prvega favorita. Konkurenca je bila na dirki razredčena zaradi kopice padcev in poškodb v zadnjih tednih. V zadnjih tednih so se huje poškodovali Wout van Aert, Remco Evenepoel in tudi zmagovalec zadnjih dveh Tourov Jonas Vingegaard. Gost podkasta Tour 202 je direktor Dirke po Sloveniji Bogdan Fink, ki z voditeljem Luko Petričem in osrednjim kolesarskim reporterjem Vala 202 Igorjem Tomincem debatira o razlogih za padce in poškodbe, ki so zaznamovale zadnje tedne kolesarske sezone. Zakaj do tega prihaja, kakšne so možne rešitve in tudi, kaj to pomeni za nadaljevanje sezone, predvsem za vrhunec poletja, za dirko po Franciji, kjer je Vingegaardov nastop pod vprašajem. Podrobneje tudi o dolgih samostojnih pobegih, ki so bili nekoč redkost, zdaj pa so postali stalnica na največjih dirkah, pa o obeh mladih slovenskih kolesarjih, ki sta bila na Roubaixu najboljša na dirki do 19 let, o Jakobu Omrzelu in Erazmu Valjavcu, ter o letošnji izvedbi jubilejne 30. Dirke po Sloveniji.


02. 04. 2024

Jan Tratnik: Upam, da bom letos čim večkrat dirkal na svoj rezultat

Eden naših najboljših poklicnih kolesarjev Jan Tratnik je po letu dni "uvajanja" v moštvu Visma Lease a Bike dobil večje apetite po lastnih uspehih. V minulih letih smo ga poznali predvsem kot super pomočnika, ki je kot lokomotiva opozoril nase tudi na olimpijskih igrah v Tokiu. Delnice so mu zrasle predvsem po februarski zmagi na uvodni belgijski klasiki Omloop. V pogovoru z Daretom Ruparjem in Igorjem Tomincem idrijčan poudarja, da bo po poškodbi Wouta van Aerta morda na bližajočem se Giru stopil v njegove čevlje in lovil etapne zmage. Poleg tega si želi dirkati na rezultat tudi na olimpijskih igrah v Parizu. Odgovarja tudi na vprašanje, ali bo še kdaj moštveni kolega Primoža Rogliča.


26. 03. 2024

Andrej Hauptman: Ni bil cilj, da je Tadej v najboljši formi v Kataloniji

Ko se zdi, da višje ne gre, da bolje, ne more biti, pride naokoli Tadej Pogačar in postavi letvico še višje. Štiri zmage v enem tednu, za povrh še ena sprinterska. To nikomur na enotedenskih dirkah ni uspelo že 40 let, 41 let pa je minilo, odkar je bila nazadnje tako velika razlika med prvim in drugim. Pogačar je konkurenco ugnal za 3:41. Gost Toura 202 je športni direktor Pogačarjeve ekipe UAE Andrej Hauptman. Z voditeljem Luko Petričem in stalnim članom valovskega kolesarskega podkasta Igorjem Tomincem se pogovarja o Pogačarjevi premoči, o njegovi izjemni pripravljenosti, o traktorju, ki je postal Lamborghini, torej o Domnu Novaku in tudi o pristopu za osrednja cilja letošnje sezone, za Giro in Tour.


12. 03. 2024

Bora pričakovala več, a sezona je še dolga

Šef moštva Bora Hansgrohe Ralph Denk je po dirki Pariz-Nica priznal, da so upali na ugodnejši razplet ene največjih večdnevnih spomladanskih preizkušenj. Primož Roglič je dirko končal na desetem mestu, prvič po letu 2018 ni dobil svoje uvodne večetapne dirke v sezoni. A dolgoletni kolesarski reporter na Televiziji Slovenija David Črmelj meni, da še ni potrebe, da bi slovensko kolesarsko javnost skrbelo. 'Če je glava na mestu, potem marca še ne moreš reči, kaj se bo pozneje zgodilo. Če se ti še do aprila, ko se bo končal prvi sklop klasik, nič ne posreči, imaš še vedno čas, da si oddahneš in da začneš graditi na novo. Dokler je razmišljanje pravo, sploh ni skrbi,' meni Črmelj, ki se je v kolesarskem podkastu Vala 202 pridružil radijski trojici Igor Tominec, Luka Dolar in voditelj Luka Petrič. Tominec opozarja, da so mnogi Rogliča že nekajkrat prezgodaj pokopali. Denimo lani na Giru, ko je Roglič na prvem kronometru za vodilnim zaostal za tri četrt minute, pa so mnogi menili, da je dirka že odločena. Ali pa na olimpijskih igrah v Tokiu, kjer na cestni preizkušnji ni blestel, potem pa nekaj dni pozneje za več kot minuto v kronometru premagal vso konkurenco, Dolar pa je povedal, da je Roglič na dirki Pariz-Nica predvsem pazil na Evenepoela, ni pa se zelo oziral na ostale, predvsem v luči tega, da je Evenepoel v ozkem krogu favoritov na letošnjem Touru. Dirka vseh dirk pa je tudi osrednji cilj Rogličeve sezone.


15. 02. 2024

Luka Mezgec pozdravlja kolesarsko prenovo

Številni profesionalni kolesarji še niso začeli nove sezone, Luka Mezgec pa je že en mesec v pogonu. Letos se želi najbolj izkazati na največji dirki, na Touru, tam bo glavni pomočnik sprinterja Dylana Groenewegna, nekaj tednov zatem pa vlakovodja za Caleba Ewana. Pri Jayco-Aluli so se namreč odločili za nepričakovano potezo, in sicer so v ekipo pripeljali še enega vrhunskega sprinterja. Mezgeca čaka natrpana sezona, v načrtu ima 82 tekmovalnih dni, v podkastu Tour 202 pa se je pridružil voditelju Luki Petriču in Igorju Tomincu. Gorenjec pozdravlja prenovo kolesarstva v sklopu projekta One Cycling. Nove podrobnosti je predstavil eden ključnih mož ideje, šef ekipe Bahrain Victorious Milan Eržen. Povedal je, da bi od pet do sedem poskusnih dirk izpeljali leta 2025, da želi kolesarstvo pripeljati v države po vsem svetu, kot možno prizorišče dirke te serije pa je omenil tudi Slovenijo. Tekmovanja pod pokroviteljstvom One Cycling se ne bi križala z uveljavljenimi, tradicionalnimi dirkami, bi pa skušali vodstva teh dirk prepričati, da se pridružijo projektu. Bistvena ideja projekta je, da se najboljši pogosteje merijo med seboj, hkrati pa želijo pri One Cycling pravičneje razdeliti denar na dirkah. Velika večina namreč zdaj ostane organizatorjem, ekipe pa so odvisne od sponzorjev in ne od televizijskih pravic, tako kot je v skoraj vseh preostalih največjih športih na svetu.


Več epizod
Domov V živo Podkasti Spored Kontakt