Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sobota, 18.5.2024

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Evropsko prvenstvo v slalomu na divjih vodah v Tacnu se bo po težavah z močnimi padavinami in previsoko gladino Save nadaljevalo z boji kajakašev. Po kvalifikacijah bosta sledili tekmi v posamični in ekipni konkurenci.

Avtor: Marko Pangerc

Leta 1993 je Janet Jackson s petim studijskim albumom Janet postavila nove prodajne rekorde v prvem tednu prodaje. Janet. je bil njen prvi album, ki je debitiral na vrhu lestvice Billboard 200. V prvem tednu je bil prodan v 350.000 izvodih, kar je bilo več kot katerikoli drugi album solo izvajalke v tistem času. Album, ki je prinesel zgodovinskih šest uspešnic Top 10 (med njimi „That's the Way Love Goes“, „Again“ in „If“), se je uvrstil tudi na vrh lestvic v Kanadi, Avstraliji in Združenem kraljestvu ter utrdil status Jacksonove kot svetovne superzvezdnice.

Avtor: Neja Jerant

08:30
Novice

Majske Radiovedne nam s svojimi vprašanji pomagajo soustvarjati mladi radiovedneži z Osnovne šole Poljane. Tokrat Ronjo in Anejo zanima, kako nastane virus. Odgovarja jima Katja Molan z Oddelka za mikrobiologijo na biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani.

Avtor: Kaja Ravnak

Tekmovalni dan na evropskem prvenstvu v slalomu na divjih vodah v Tacnu prinaša boje kajakašev in kajakašic. Na domači progi ima visoke cilje številčna slovenska zasedba. Posvetimo se še začetku ženske zlate lige narodov v odbojki in kolesarski dirki po Italiji, na kateri se bodo tekmovalci vnovič pomerili v vožnji na čas.

Avtor: Miha Trošt

09:30
Novice

Kajakaški center v Tacnu gosti evropsko prvenstvo v slalomu na divjih vodah in računa na pomoč pri dokončni obnovi centra, ki so ga lanske poplave dobesedno odnesle. Ob tem preverjamo, kako daleč je obnova centra in drugih turističnih destinacij, ki so jih v poplavah odnesle najslabše - kako so na glavno turistično sezono pripravljeni v Savinjski dolini, na Koroškem, v dolini Kamniške Bistrice ter v najboljšem slovenskem campu Šobec, in v kakšni kondiciji je slovenski turizem.

Avtor: Aleš Smrekar

10:30
Novice
11:30
Novice
11:38
Obvestila
12:30
Novice
13:30
Novice
14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

Savske brzice v Tacnu tretjič gostijo evropsko prvenstvo v slalomu na divjih vodah. Slovenski tekmovalci na domači tekmi lovijo 40. odličje na prvenstvih stare celine. V sobotnem popoldnevu se posvetimo še zadnjemu krogu nogometnega prvenstva in etapi kolesarske dirke po Italiji. Tekmovalci se še drugič na letošnji izvedbi merijo v posamični vožnji na čas, na kateri rožnato majico vodilnega brani Tadej Pogačar.

Avtor: Anja Hlača Ferjančič

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Druga godba je poligon za spoznavanje tako domače kot tudi tradicije drugih narodov. Predstavljajo izvirne sodobne glasbene tokove in trende. Med 23. in 26. majem 2024 bo v Ljubljani potekala že štiridesetič, zato bo tokratna oddaja v celoti namenjena programu letošnjega mednarodnega festivala. Ob izbrani glasbi ga bo podrobno predstavil Bogdan Benigar.

Avtor: Tomaž Purkart

Zadnja sprememba: 18.05.2024 02:55:04

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt