Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 26.5.2024

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

S tekmami 26. kola se je včeraj končalo državno prvenstvo v rokometu, v katerem so naslov državnih prvakov osvojili rokometaši velenjskega Gorenja.

Avtor: Uroš Volk

Džez je veliko več kot Miles Davis. A Miles Davis je ob Coltranu, Monku ter na primer Billie Holiday in Elli Fitzgerald eno od imen, ki skoči iz možganov do jezika. Miles Davis, glasbenik, ki se je zlil s svojim instrumentom, bi danes praznoval 98. rojstni dan.

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

Ines Meršak in Jure Slak sta končala v okolici Züricha, potem ko so Juretu tam ponudili službo programerja. Pripovedujeta o svojem doživljanju Švice, rigidnih pravilih, učenju nemščine na jutranjem vlaku in visokih, a ne previsokih najemninah.

Avtor: Mitja Peček

Z etapo po rimskih ulicah se bo končala 107. kolesarska dirka po Italiji, na kateri Tadej Pogačar ni imel pravega tekmeca. Prvi kolesar sveta bo tritedensko dirko dobil z eno največjih razlik v moderni dobi poklicnega kolesarstva. Minute namenjamo še odbojki ter nastopom moške in ženske reprezentance v ligi narodov oziroma zlati ligi.

Avtor: Jakob Kuhar

09:30
Novice

Na Valu 202 smo se odločili, da ne bomo čakali na novo leto, ampak se bomo dobrih navad lotili že maja. V novi seriji oddaj Ne čakaj na januar zato govorimo o tistih in s tistimi, ki so z majhno spremembo veliko dodali k boljšemu zdravju in počutju. S strokovnimi pojasnili pa nam pomagata nevroznanstvenici doktorica Maja Bresjanac in Lana Blinc, ki med drugim skrbita za spletišče zdravaglava.si. V drugi epizodi oddaje Ne čakaj na januar je na vrsti umovadba.

Avtor: Ajda Kus

10:30
Novice

Nedeljski gost je Tadej Zupančič, novinar, publicist, prevajalec in fotograf, nekdanji novinar BBC World Service, ki že tri desetletja živi in ustvarja v Londonu. Pri londonski založbi FUEL je izšla njegova monografija London Estates, zbranih fotografij modernističnih občinskih, neprofitnih, stanovanjskih sosesk v britanski prestolnici, ki jih je objavljal na svojem Instagramu.

Avtor: Nina Zagoričnik

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

Avtor: Tadej Košmrlj

12:30
Novice

S parado šampionov v Rimu se končuje 107. kolesarska dirka po Italiji, ki jo je s svojimi predstavami močno zaznamoval Tadej Pogačar. Prvi kolesar sveta ni imel pravega tekmeca in je v italijansko prestolnico prispel z veliko prednostjo pred zasledovalci. Ob kolesarstvu se v nedeljskem popoldnevu posvetimo odbojkarski ligi narodov, ki so jo Slovenci v Turčiji odlično začeli, končanemu svetovnemu prvenstvu judoistov ter zaključku domačih tekmovanj v ekipnih športih. S finalom pokalnega tekmovanja med Rogaško in Gorico se je končala pestra nogometna sezona, pod streho je tudi rokometno prvenstvo, kaj kmalu pa bo tudi košarkarsko, in sicer po tretjem zaporednem finalu med domžalskim Heliosom in ljubljansko Olimpijo.

Avtor: Marko Polak

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice

Zadnja sprememba: 25.05.2024 02:55:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt