Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sreda, 14.6.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

S startom prve etape v Celju se bo začela kolesarska dirka po Sloveniji. Najmočnejša moštva predstavljajo ekipe svetovne serije, katerih posamezniki so osrednji favoriti za končno zmago.

Avtor: Igor Tominec

Pogovor z dr. Polonco Mali in dr. Andrejem Gadžijevom.

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

Prvo predvajanje nove domače glasbene produkcije ...

Avtor: Andrej Karoli

Z etapo med Celjem in Rogaško Slatino se začenja kolesarska dirka po Sloveniji, na kateri tudi v letošnji sezoni nastopajo nekatera najmočnejša moštva svetovne serije. Kolesarski vrvež pred startom v knežjem mestu prepletemo z zaključkom hokejske lige NHL in dobrim razpoloženjem slovenskih košarkaric dan pred začetkom evropskega prvenstva.

Avtor: Tomaž Langerholz

09:30
Novice

Med dvema največjima kolesarskima dirkama, po Italiji in Franciji, še dirka po Sloveniji. Val 202 bo s terenskim studiem neposredno ob progi v Rogaški Slatini, Ormožu, Postojni, Kobaridu in Novem mestu. Z živim radijskim programom vsak dan od 10.00 do 15.30 ponudimo prenose najzanimivejših trenutkov, intervjuje, podkast Tour 202, tudi življenjske zgodbe iz lokalnih okolij.

Avtor: Uroš Volk, Igor Tominec in ekipa

10:30
Novice
11:30
Novice
11:38
Obvestila
12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice

Pred četrtkovim koncertom v Kinu Šiška bosta Nina in Sara v Noticah predstavili svojo novo skladbo Found Love z debitantskega albuma Since Always and Forever.

Avtor: Neja Jerant

17:30
Novice
17:35
Obvestila

S startom v Celju se je začela 29. kolesarska dirka po Sloveniji. Po koncu prvega dne v Rogaški Slatini se skupaj z gosti posvetimo razpletu in analizi etape.

Avtor: Igor Tominec

Edinstvena soul in afrobeat futuristka je na četrtem albumu le še izzivalna hedonistka. Po skoraj dvajsetih letih ameriška pevka Janelle Monáe tako izstopa iz lože, ki je gradila angažirano pop divizijo, predano vlogi temnopoltih žensk, ter sčasoma postala še kako pomembna za utrjevanje ameriškega liberalizma. Janelle Monáe v tem oziru lahko uvrstimo celo ob bok kolegicam konceptualistkam, kot sta Lauryn Hill in Erykah Badu, ob tem, da se ikonama v zadnjem obdobju pogosto približa še proslavljena Beyoncé. A pripovedna arhitektura The Age of Pleasure je nekaj povem drugačnega. Tu je poletje, zato naj zabavljaška brezskrbnost preglasi vse moteče (ideje in politike). S pogosto rabo reggae ritmike bo šlo lažje, tako v štirinajstih novih songih sporoča Janelle Monáe.

Avtor: Matjaž Ambrožič

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

Pred tekmovanji v Tacnu pogovor s kajakaši in kanuisti družine Hočevar različnih generacij.

Avtor: Franci Pavšer

Zadnja sprememba: 13.06.2023 14:40:04

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt