Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Torek, 4.4.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Na koledarju sezone svetovne serije v cestnem kolesarstvu je mesec april tradicionalno rezerviran za enodnevne klasike. Komaj se je prah polegel po odmevni zmagi Tadeja Pogačarja na Dirki po Flandriji, sledijo nove preizkušnje. Ta konec tedna bo dirka Paris-Roubaix in nato številne druge.

Avtor: Igor Tominec

Najbrž edina epizoda Špilferderberja doslej, ki je za formo pogovora izbrala vikanje. Česar v tem podkastu nismo vajeni, a to na razpoloženje nikakor ne vpliva. Antropologinja Vesna Vuk Godina o tem, zakaj praktično nikogar ne tika. Predvsem pa o kapitalizmu, podnebnih spremembah, šolstvu, Slovencih, politiki in zgodovini.

Avtor: Jurij Drevenšek

08:30
Novice

Osrednja tema jutranjih športnih minut bo rokomet. Slovenska ženska reprezentanca se je zbrala za prvi tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo, ki bo konec leta v Skandinaviji.

Avtor: Boštjan Janežič

09:30
Novice
10:30
Novice

Gost posebne epizode bo glavni trener slovenske skakalne reprezentance Robert Hrgota. Razkril bo, kako v moštvu gradijo zaupanje, zakaj se mu zdi pomembno, da ima lojalne pomočnike, in kako na učinkovit način skakalcem daje povratne informacije, da lahko odpravijo napake. Prepričan je, da je osnova odličnega dela spoštovanje: "Pogovarjaš se z osebo, ne ukazuješ domači živali."

Avtor: Anja Hlača Ferjančič

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

Fotografska razstava Matjaža Krivica ̌ . Fotografije so nastale na reportažnem potovanju po Boliviji v okviru projekta Our Food.

Avtor: Veronika Gnezda

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice
17:30
Novice
17:35
Obvestila

Slovenska moška hokejska reprezentanca je uradno začela priprave na letošnji največji izziv, majsko svetovno prvenstvo elitne divizije v Latviji in na Finskem. V oddaji se posvetimo tudi namiznoteniški Ligi prvakov.

Avtor: Tomaž Langerholz

Skupina Dawes je lansko ploščo Misadventures of Doomscroller posnela še v živo, saj pravi, da se tam pokaže njena prava identiteta.

Avtor: Žiga Klančar

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

Klaviaturist in skladatelj Miha Kralj je začetnik elektronske glasbe v Sloveniji. Kalil se je v mnogih skupinah, leta 1980 pa izdal prelomno ploščo Andromeda. Dobrih štirideset let pozneje predstavlja novo z naslovom Parallel Mirror. Popolnoma instrumentalna glasba tudi tokrat zveni sveže in presenetljivo mladostno, ravno tak je tudi njen avtor.

Avtor: Jernej Vene

Zadnja sprememba: 26.04.2023 09:09:38

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt