Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sobota, 18.2.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Pred alpskimi smučarkami in smučarji sta le še slalomski preizkušnji svetovnega prvenstva v Franciji, vtise po najtežje pričakovani tekmi slovenske reprezentance ujamete v jutranji športni zgodbi.

Avtor: Igor Tominec

Dve z razlogom, tokrat je to 90. rojstni dan Yoko Ono.

Avtor: Katja Stojnić

08:30
Novice

Na čisto resna radiovedna vprašanja, ki nam jih zastavljajo poslušalci, iščemo čisto resne odgovore – s strokovnjaki. Tokrat se na lov za odgovori podajata sestri Karolina in Julija Kuhar, ki ju zanima, ali lahko iz našega DNK ugotovimo, kdo so naši predniki in koliko smo stari.

Avtor: Maja Ratej

H koncu gresta svetovni prvenstvi v alpskem smučanju in biatlonu, uvod v zadnji konec tedna v dopoldanskem športnem prepletu z odzivi po finalu slovenskega košarkarskega pokala.

Avtor: Mojca Breskvar

09:30
Novice

V sobotnem dopoldnevu in popoldnevu pospremimo ženski veleslalom z Ano Bucik na svetovnem prvenstvu v Franciji.

Avtor: Igor Tominec in Marko Cirman

10:30
Novice

Nemčija je znana kot edina država v Evropi, kjer ni omejitve hitrosti na avtomobilskih cestah. No, od vseh avtocest jih je približno tretjina, kjer zares ni omejitev, pa še tam je po večini gneča, tako da o kakšnih visokih hitrostih lahko samo sanjamo. Zdaj ni prvič, da so v Nemčiji spet glasnejši tisti, ki bi radi uzakonili omejitev hitrosti, in morda jim bo nekoč tudi uspelo, a za zdaj se zdi, da bo ostalo vse tako, kot je bilo. Andrej Brglez spomni, da so prav v Nemčiji pred dobrim stoletjem zgradili prve kilometre avtomobilske ceste.

Avtor: Janez Martinčič

Na Valu 202 pospremimo moško štafeto na svetovnem prvenstvu v biatlonu

Avtor: Aljaž Golčer

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Od nedelje je v sklopu mednarodnega tedna otrok alkoholikov pri nas potekala druga kampanja ozaveščanja o problematiki družinskega alkoholizma. Osrednji dogodek je bila okrogla miza o otrocih alkoholikov, skrbnih varuhih družinske skrivnosti. Pogovor je vodila Natalija Gorščak, novinarka Televizije Slovenija ter avtorica in režiserka igrano-dokumentarnega filma Otroci alkoholikov, ki ga občasno predvajajo v različnih krajih po Sloveniji. Irena Kodrič Cizerl se je pridružila razpravi po projekciji na Ptuju.

Avtor: Irena Kodrič Cizerl

12:30
Novice

V popoldnevu pospremimo ženski veleslalom z Ano Bucik na svetovnem prvenstvu v Franciji.

Avtor: Igor Tominec in Marko Cirman

13:30
Novice

Španska pevka, scenografka in kostumografinja, ki bo po zmagi na festivalu Benidorm Fest 2023 s pesmijo "Eaea" zastopala Španijo na tekmovanju za pesem Evrovizije 2023 v Liverpoolu.

Avtor: Neja Jerant

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

V popoldnevu na Valu 202 prepletemo odzive po tekmah svetovnega prvenstva v biatlonu in alpskem smučanju z generalko pred svetovnim nordijskim prvenstvom v Planici. Skakalci in skakalke tekmujejo v Romuniji.

Avtor: Nina Smole

17:30
Novice
17:38
Obvestila

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

Zadnja sprememba: 18.02.2023 02:45:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt