Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sreda, 1.2.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Ljudje z ulice sprašujejo, poslušalci odgovarjajo. Ker smo prvega meseca, vsa vprašanja vsebujejo besedo "prvi".

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

Nove domače skladbe, prvič na Valu 202.

Avtor: Andrej Karoli

Alpski smučarji in smučarke se odpravljajo na svetovno prvenstvo v Francijo. Reprezentanca je predstavila cilje pred vrhuncem sezone. Napovedi ujamete v Navalu na šport.

Avtor: Luka Petrič

09:30
Novice
10:30
Novice

26. oktobra lani je začel veljati novi Zakon o varstvu potrošnikov, v praksi pa se je zakon začel uporabljati pred slabim tednom dni. S spremembami se tudi v slovenskem pravnem redu zagotavlja poenotenje ravni varstva potrošnikov znotraj držav članic Evropske unije. Kakšne novosti prinaša sprememba zakona potrošnikom? Kakšne so razlike med spletnimi nakupi in nakupi v fizičnih trgovinah glede uveljavljanja stvarnih napak? Po kateri različici zakona se ravnamo, če je nakup opravljen pred uveljavitvijo zakona? To je le nekaj vprašanj za Petro Lovišček, vodjo Pravne pisarne pri Zvezi potrošnikov Slovenije.

Avtor: Tina Šoln

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Najpomembnejše teme tedna podrobneje analiziramo in preverjamo stališča strokovnjakov ter predstavnikov pristojnih organov. Kako njihove odločitve občutite na svoji koži?

Avtor: VAL202

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanja, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

Novosti z domačega glasbenega prizorišča.

Avtor: Neja Jerant

14:20
Obvestila
14:30
Novice
14:45
Radiovedni

Na čisto resna radiovedna vprašanja, ki nam jih zastavljajo poslušalci, iščemo čisto resne odgovore – s strokovnjaki.

Avtor: VAL202

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na prejšnje dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice
17:30
Novice
17:35
Obvestila

V popoldanskih športnih minutah ponudimo zanimivosti pred tekmo košarkarjev Olimpije v evropskem pokalu.

Avtor: Mojca Breskvar

Precej drzno za popalbum, ki meri na vrh. Četrto veliko delo angleškega pevca in avtorja ima prav vse za Smitha značilne zmagovalne atribute, vendar izdatno podkrepljene. Razvpiti londonski popzvezdnik je znan po bodisi veličastnih baladah bodisi superuspešnicah house-popa. Še prej pa je bil Smith znan zaradi svojega čudovitega, sicer suhega, a surovo intenzivnega vokala. Gloria mu namenja občutno več dodatnega prostora. Smith v nekaterih zavihkih pobegne v gospelovsko in celo sakralno ekstravaganco. Čeprav je ta niz trinajstih slogovno poudarjeno različnih skladb Smithov prvi albumski met po treh letih, se zdi, da je na eni strani podoben zadnjemu brezkompromisnemu izletu Ariane Grande, na drugi pa je Gloria ob upoštevanju artistove avtorske drže primerljiva s tretjim kapitalcem legendarnega Georgea Michaela.

Avtor: Matjaž Ambrožič

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

V večeru spremljamo košarkarski evropski pokal in tekmo Olimpije. Vrhunce in zanimivosti ujamete na Vala 202.

Avtor: Franc Pavšer

Zadnja sprememba: 31.01.2023 22:15:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt