Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sobota, 28.1.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Prvi poleti v letošnji sezoni svetovnega pokala smučarskih skakalcev so na Kulmu. Vtise s prizorišča ujamete v jutranji športni razglednici.

Pred natančno 45 leti je Fleewood Mac osvojil vrh britanske lestvice z albumom Rumors, ki še danes velja za njegov najboljši in najuspešnejši album.

08:30
Novice

Na čisto resna radiovedna vprašanja, ki nam jih zastavljajo poslušalci, iščemo čisto resne odgovore – s strokovnjaki.

Bližajo se osrednja zimska športna tekmovanja letošnje sezone. Športnice in športniki se merijo na zadnjih dogodkih pred najpomembnejšimi tekmami. Zanimivosti in odzive bomo prepletli v Navalu na šport.

09:30
Novice

Alpske smučarke so se preselile v Špindleruv Mlyn, alpski smučarji pa na tradicionalno prizorišče ženskih tekem za svetovni pokal v Cortino. Vrhunce ženskega slaloma in moškega superveleslaloma ujamete na Valu 202.

Novosti v avtomobilskoprometnem svetu.

10:30
Novice

Predvsem v Prekmurju, na Štajerskem in v Prlekiji ob zimskih večerih še vedno »šnopsajo«. Ne gre za pitje žganja, čeravno kakšen škropec menda tudi sodi poleg, ampak za igro s kartami, ki pa naj bi res dobila ime po žgani pijači. Do konca februarja bo trajala Goriška liga v kartanju, medtem ko so v vasi Krnci v občini Moravske Toplice občinski turnir v kartanju že imeli. Ali gre za podobno igro, kot je tarok, Veronika Gnezda ni izvedela, saj tam taroka ne igrajo, zato pa so pravi kvartopirci, ko gre za šnops.

11:30
Novice
11:38
Obvestila

V svetu okoli nas je pravi vrvež – na vseh mogočih zvočnih frekvencah, elektromagnetnih silnicah, barvnih spektrih, vibracijskih ritmih, kemičnih pošiljkah … Na babilonski stolp narave se bomo povzpeli v soboto opoldne, ko bomo skupaj s strokovnim sodelavcem dr. Matjažem Gregoričem raziskovali, na kakšen način komunicira vse živo okoli nas.

12:30
Novice
13:30
Novice

Srbska zasedba KoiKoi je četverica, ki se ob ustvarjanju glasbe v skupini ukvarja tudi z ustvarjanjem gledališke glasbe in s književnostjo.

Smučarski skakalci so se prvič v sezoni preselili na letalnico. Tekmo na Kulmu z odzivi s prizorišča ujamete v popoldnevu na Valu 202, v katerem bomo pospremili tudi tekmo skakalk v Hinterzartnu in sprintersko preizkušnjo smučarskih tekačev.

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na prejšnje dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

17:30
Novice
17:38
Obvestila

Večerni spored ob 18.25.

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt