Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sreda, 14.12.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Tokratni kviz namenjamo citatom iz filmov, ki so se z velikimi črkami zapisali v zgodovino sedme umetnosti.

08:30
Novice

Znani so prvi finalisti svetovnega prvenstva v nogometu, v Cankarjevem domu pa so podelili priznanja najboljšim slovenskim športnikom, utrinek ujamete v Navalu na šport.

09:30
Novice
10:30
Novice

Del podkasta o dogajanju na SP v nogometu, Katar 2022.

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Na Kitajskem so dekativirali mobilno aplikacijo, ki je sledila gibanju ljudi zaradi pandemije covida 19. Tako rekoč na vseh področjih pospešeno odpravljajo politiko ničelne tolerance do covida 19. Kaj vse to pomeni za kitajsko družbo, ki ji že 10 let vlada predsednik Ši Džinping? So bili nedavni protesti res ključni dejavnik za kitajsko odpiranje? Kakšno naslednje leto lahko pričakuje Kitajska?

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanja, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Premiere, koncerti in glasbene zanimivosti.

Novice in intervjuji iz sveta glasbe. Opozarjamo na nove pesmi, domače in tuje.

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Pozna jesen prinaša nizke temperature, Radiovedni pa eter Vala 202 ob sobotnih jutrih grejejo z odgovori na zanimiva vprašanja. Tudi danes ne bo nič drugače, čeprav bo tema hladnokrvna. Ajda Kus se je namreč odpravila v svet plazilcev, natančneje, kuščarjev.

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na prejšnje dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:30
Novice
17:30
Novice
17:35
Obvestila

Košarkarje Olimpije čaka nova domače tekma evropskega pokala, odbojkarje ACH Volleya pa tekma lige prvakov. V popoldanskih športnih minutah še utrinek z Mundiala in prerez izstopajočih dogodkov zamejskih športnikov.

Sijajna ameriška pevka soula in popa SZA je naposled le predstavila svoj drugi album. Ob zajetnih 23 songih je zaradi dovolj dinamičnega razpona ritmov in melodij za las še upravičena do pohvale. Med njimi sta celo dve plahi folklorni pesmi. Zato pa izzveni kot manj zanimiva večina preostalega nabora, še zlasti tista tretjina albuma, ki je podrejena modernemu hlepenju izvajalcev soula na trapovski produkcijski osnovi. V tem prekatu bi morda SZA svoj čudoviti vokal lahko ambiciozneje izrabila. A prav nobenih skrbi glede cederamskega izbora, kajti ta bo tako rekoč v slogu ledene trgatve: slajše ni mogoče.

Večerni spored 18:25

Spremljamo drugi polfinale nogometnega svetovnega prvenstva v Katarju. Za veliki finale se borita Maroko in Francija. Poleg tega spremljamo tekmo košarkarjev Olimpije proti Brescii ter dvoboj odbojkarjev ACH Volleyja proti ekipi Duren.

21:00
V sredo

Večerni pogovori s športniki.

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt