Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sreda, 14.12.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Tokratni kviz namenjamo citatom iz filmov, ki so se z velikimi črkami zapisali v zgodovino sedme umetnosti.

Avtor: Andrej Karoli, Katja Stojnič, Boris Kokalj

08:30
Novice

Znani so prvi finalisti svetovnega prvenstva v nogometu, v Cankarjevem domu pa so podelili priznanja najboljšim slovenskim športnikom, utrinek ujamete v Navalu na šport.

Avtor: Uroš Volk

09:30
Novice
10:30
Novice

Del podkasta o dogajanju na SP v nogometu, Katar 2022.

Avtor: Luka Petrič

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Na Kitajskem so dekativirali mobilno aplikacijo, ki je sledila gibanju ljudi zaradi pandemije covida 19. Tako rekoč na vseh področjih pospešeno odpravljajo politiko ničelne tolerance do covida 19. Kaj vse to pomeni za kitajsko družbo, ki ji že 10 let vlada predsednik Ši Džinping? So bili nedavni protesti res ključni dejavnik za kitajsko odpiranje? Kakšno naslednje leto lahko pričakuje Kitajska?

Avtor: Gašper Andrinek

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanja, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

Premiere, koncerti in glasbene zanimivosti.

Avtor: VAL202

Novice in intervjuji iz sveta glasbe. Opozarjamo na nove pesmi, domače in tuje.

Avtor: Neja Jerant

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Pozna jesen prinaša nizke temperature, Radiovedni pa eter Vala 202 ob sobotnih jutrih grejejo z odgovori na zanimiva vprašanja. Tudi danes ne bo nič drugače, čeprav bo tema hladnokrvna. Ajda Kus se je namreč odpravila v svet plazilcev, natančneje, kuščarjev.

Avtor: Ajda Kus

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na prejšnje dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice
17:30
Novice
17:35
Obvestila

Košarkarje Olimpije čaka nova domače tekma evropskega pokala, odbojkarje ACH Volleya pa tekma lige prvakov. V popoldanskih športnih minutah še utrinek z Mundiala in prerez izstopajočih dogodkov zamejskih športnikov.

Avtor: Tomaž Langerholz

Sijajna ameriška pevka soula in popa SZA je naposled le predstavila svoj drugi album. Ob zajetnih 23 songih je zaradi dovolj dinamičnega razpona ritmov in melodij za las še upravičena do pohvale. Med njimi sta celo dve plahi folklorni pesmi. Zato pa izzveni kot manj zanimiva večina preostalega nabora, še zlasti tista tretjina albuma, ki je podrejena modernemu hlepenju izvajalcev soula na trapovski produkcijski osnovi. V tem prekatu bi morda SZA svoj čudoviti vokal lahko ambiciozneje izrabila. A prav nobenih skrbi glede cederamskega izbora, kajti ta bo tako rekoč v slogu ledene trgatve: slajše ni mogoče.

Avtor: Matjaž Ambrožič

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

Spremljamo drugi polfinale nogometnega svetovnega prvenstva v Katarju. Za veliki finale se borita Maroko in Francija. Poleg tega spremljamo tekmo košarkarjev Olimpije proti Brescii ter dvoboj odbojkarjev ACH Volleyja proti ekipi Duren.

Avtor: Marko Cirman, Boštjan Reberšak

21:00
V sredo

Večerni pogovori s športniki.

Avtor: VAL202

Zadnja sprememba: 14.12.2022 02:50:05

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt