Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Torek, 29.11.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Obletnica smrti najmlajšega člana slovitih The Beatles.

Avtor: Jernej Sobočan

08:30
Novice

Na svetovnem prvenstvu v nogometu je končan drugi krog predtekmovanja. V zadnjem krogu predetkmovanja se bosta vsak dan s prvenstva poslovili dve reprezentanci. V Navalu na šport povzamemo zanimivosti na prvenstzvu v Katarju in se posvetimo začetku biatlonske sezone za svetovni pokal.

Avtor: Matej Hrastar

09:30
Novice
10:30
Novice

O zmagovalcih in poražencih, najlepših golih in nenavadnih zgodbah, ki jih piše nogomet.

Avtor: Luka Petrič

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Oči svetovne športne, pa tudi politične in gospodarske javnosti so uprte v Katar, ki gosti svetovno nogometno prvenstvo. Tekmovanje spremljajo številne kritike zaradi podkupovanja, kršenja človekovih pravic in okoljskih izzivov. Toda prvenstvo prinaša tudi nove priložnosti za domačine, za razvoj in modernizacijo države. Kakšna bo zapuščina Katarja 2022 in kdo bodo po prvenstvu »nenogometni« zmagovalci in poraženci?

Avtor: Luka Petrič

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

Stojan Kerbler zase pravi, da je »fotograf domačega dvorišča«. Obiskali bomo njegov kabinet na Ptuju. Predstavili bomo tudi avtobiografijo Aleksandra Bassina: Obris mojega časa.

Avtor: Veronika Gnezda

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice

Glose Marka Radmiloviča, začinjene s prefinjenim smislom za humor, preprosto ne smete preslišati!

Avtor: VAL202

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Znani so prvi udeleženci osmine finala nogometnega svetovnega prvenstva, ki jim dodamo zanimivosti ob pripravi silvestrske skakalne turneje, prvič v sodelovanju Ljubnega in Beljaka.

Avtor: Marko Pangerc

Danes bomo v Mini koncertu slišali nekaj skladb s koncertnega albuma Bare Bones kanadskega rockerja Bryana Adamsa. Ta namreč vsake toliko na turnejo krene brez svojega zvestega benda, torej sam, s kitaro, občinstvo tako vse velike uspešnice izkusi v drugačni podobi, bolj intimno.

Avtor: Žiga Klančar

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

Koroška kantavtorica Ditka na simbolni ravni predstavlja nežno mero uporništva za ustvarjanje svoje in drugačne zgodbe z umikom od trenutnih glasbenih trendov. Tokrat bo predstavila svoj četrti album Med nama je angel, na katerem nadaljuje dobro znano vez s pesnikom Ferijem Lainščkom, ob tem pa v svoj svet povabi še poezijo drugih priznanih slovenskih pesnikov. Več o svojem avtorskem pristopu pa avtorica v naši oddaji.

Avtor: Jernej Vene

Zadnja sprememba: 29.11.2022 02:50:04

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt