Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Torek, 29.11.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Obletnica smrti najmlajšega člana slovitih The Beatles.

08:30
Novice

Na svetovnem prvenstvu v nogometu je končan drugi krog predtekmovanja. V zadnjem krogu predetkmovanja se bosta vsak dan s prvenstva poslovili dve reprezentanci. V Navalu na šport povzamemo zanimivosti na prvenstzvu v Katarju in se posvetimo začetku biatlonske sezone za svetovni pokal.

09:30
Novice
10:30
Novice

O zmagovalcih in poražencih, najlepših golih in nenavadnih zgodbah, ki jih piše nogomet.

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Oči svetovne športne, pa tudi politične in gospodarske javnosti so uprte v Katar, ki gosti svetovno nogometno prvenstvo. Tekmovanje spremljajo številne kritike zaradi podkupovanja, kršenja človekovih pravic in okoljskih izzivov. Toda prvenstvo prinaša tudi nove priložnosti za domačine, za razvoj in modernizacijo države. Kakšna bo zapuščina Katarja 2022 in kdo bodo po prvenstvu »nenogometni« zmagovalci in poraženci?

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Stojan Kerbler zase pravi, da je »fotograf domačega dvorišča«. Obiskali bomo njegov kabinet na Ptuju. Predstavili bomo tudi avtobiografijo Aleksandra Bassina: Obris mojega časa.

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:30
Novice

Glose Marka Radmiloviča, začinjene s prefinjenim smislom za humor, preprosto ne smete preslišati!

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Znani so prvi udeleženci osmine finala nogometnega svetovnega prvenstva, ki jim dodamo zanimivosti ob pripravi silvestrske skakalne turneje, prvič v sodelovanju Ljubnega in Beljaka.

Danes bomo v Mini koncertu slišali nekaj skladb s koncertnega albuma Bare Bones kanadskega rockerja Bryana Adamsa. Ta namreč vsake toliko na turnejo krene brez svojega zvestega benda, torej sam, s kitaro, občinstvo tako vse velike uspešnice izkusi v drugačni podobi, bolj intimno.

Večerni spored 18:25

Koroška kantavtorica Ditka na simbolni ravni predstavlja nežno mero uporništva za ustvarjanje svoje in drugačne zgodbe z umikom od trenutnih glasbenih trendov. Tokrat bo predstavila svoj četrti album Med nama je angel, na katerem nadaljuje dobro znano vez s pesnikom Ferijem Lainščkom, ob tem pa v svoj svet povabi še poezijo drugih priznanih slovenskih pesnikov. Več o svojem avtorskem pristopu pa avtorica v naši oddaji.

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt