Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Torek, 22.11.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Ste kdaj razmišljali o tem, da bi začeli znova? Da bi pustili službo, zamenjali kariero, se preselili na drug konec sveta? Nataša s poslušalci in posebnim gostom o tem, kako bi se tega lotili.

08:30
Novice

Svetovno prvenstvo v nogometu ponuja prvi polni spored predtekmovanja s štirimi tekmami. Zanimivosti s svetovnega prvenstva v Katarju bomo prepletli z nadaljevanjem košarkarskega evropskega pokala s Cedevito Olimpijo.

09:30
Novice
10:30
Novice

Športni podkast s pogovorom o ponedeljkovih tekmah na svetovnem prvenstvu.

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Družba za avtoceste republike Slovenije DARS nam že dolgo vrsto let obljublja elektronsko cestninjenje in s tem pošteno plačevanje uporabnine avtocest po dejanskem številu prevoženih kilometrov. Čakanje na goloba na strehi se je že tako zavleklo, da smo se konec lanskega leta razveselili že vrabca v roki: ni nam treba več praskati po vetrobranskih steklih, odstranjevati starih in lepiti novih vinjetnih nalepk na vozilih. 1. decembra bodo elektronske vinjete praznovale 1. rojstni dan, in kot pri vsakem novorojenčku se tudi pri njih pojavljajo otroške bolezni. Damjan Zorc je na primeru našega poslušalca raziskal nekaj najbolj motečih izkušenj v zvezi z odraščanjem e-vinjet.

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Egiptologija letos obeležuje pomembni obletnici: 100-letnico odkritja Tutankamonove grobnice in 200-letnico Champollionovega razvozlanja hieroglifov. Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani in Inštitut za študije meništva in kontemplativne znanosti zato pripravljata konferenco z naslovom Egiptologija in Slovenci, ki bo v Ljubljani na sporedu 1. in 2. decembra.

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Na Knjižnem sejmu so podelili priznanja zlata hruška najboljšim novim izvirnim in poučnim knjigam za otroke in mladino. Izmed več kot sto omenjenih knjižnih del so priznanja podelili zmagovalnim knjigam v štirih kategorijah, ki so jih razglasili že pred dobrim tednom, na dan prijaznosti, je v pogovoru z Majo Ratej povedala vodja Pionirske – centra za mladinsko književnost in knjižničarstvo v Mestni knjižnici Ljubljana Darja Lavrenčič Vrabec.

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:30
Novice

Glose Marka Radmiloviča, začinjene s prefinjenim smislom za humor, preprosto ne smete preslišati!

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Za košarkarji sklop reprezentančnih tekem čaka tudi košarkarice. Slovenska reprezentanca bo tako kot nedeavno rokometna prihodnje leto izkusila nastop pred domačimi gledalci, v popoldanskem Navalu na šport ujamete tudi nogometni utrinek iz Katarja.

Za danes smo vam pripravili nekaj skladb iz ene najbolj odmevnih oddaj Izštekani, v kateri je Jure Longyka leta 2008 gostil skupino Niet.

Večerni spored ob 18:25.

Skupina Društvo mrtvih pesnikov je po treh desetletjih od izdaje prvega albuma Iskanje izdala prvo vinilno ploščo Društvo mrtvih pesnikov 30 – Izštekani z godalnim kvartetom Corcoras. Gre za koncertno izdajo, ki so jo možje posneli ob tridesetem jubileju. Svojo glasbeno pot predstavljajo zvrtiljakom pesmi iz vseh obdobij skupine, dodali so tudi eno novost. Več o plošči 30 pa pevec Alan Vitezič in kitarist Peter Dekleva.

Po reprezentančnem premoru košarkarji Olimpije nadaljujejo tekmovanja za evropski pokal. Uvod v sezono ni bil po željah ljubljanskega moštva, kako uspešni bodo po premoru, izveste v večeru na Valu 202.

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt