Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 21.8.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

V pričakovanju domačega svetovnega prvenstva v odbojki se slovenski reprezentanti pripravljajo v Mariboru. Uvodni pripravljalni tekmi sta pokazali zametke tega, kar bomo lahko spremljali na svetovnem prvenstvu.

Avtor: Boštjan Reberšak

Tri po vrsti, z razlogom.

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

Amadej Petan in Tara Sergeja Kadunc sta študenta in digitalna nomada. Ko se je študij pred dvema letoma zaradi epidemičnih razmer začel izvajati na daljavo, sta ugotovila, da lahko v tem času potujeta, pa sta še vedno navzoča na vseh predavanjih in študijskih vajah.

Avtor: Tina Šoln

Dopoldanske športne minute kot uvod v nedeljsko športno popoldne prinašajo odzive po novem pestrem dnevu na evropskih prvenstvih v Muenchnu, drugi tekmi slovenskih odbojkarjev v pripavah na svetovno prvenstvo in zanimivosti po tekmi slovenskih in hrvaških košarkarjev.

Avtor: Sandi Škvarč

09:30
Novice

Na klifu obale sesljanskega zaliva stoji Devinski grad. Zgrajen je bil v drugi polovici 14. stoletja, še vedno je v lastni plemiške družine Thurn in Taxis. Njegov sedanji občasni stanovalec je princ Dimitrij, grad je odprt tudi za turiste. Do Devinskega gradu vodi Rilkejeva pot, slavni pesnik je nekaj časa celo živel v eni izmed prepišnih soban in tam spisal serijo elegij. V kompleks sodi tudi park z odličnimi razgledi, številnimi kipi, ribnikom in celo bunkerjem, ki so ga zgradili med 2. svetovno vojno. Po Devinskem gradu nas vodi grajski arhitekt Danilo Antoni.

Avtor: Luka Hvalc

10:30
Novice

V prvi polovici leta 2022 so bili nedeljski gostje Vala 202 tudi filozof Mladen Dolar, psihiater Borut Škodlar, ginekologinja Gabrijela Simetinger in novinar Ervin Hladnik Milharčič. Slišali bomo delčke njihovih razmišljanj.

Avtor: VAL202

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Dogodke tedna je izbral in komentiral Gorazd Rečnik.

Avtor: Gorazd Rečnik

12:30
Novice

V nedeljskem popoldnevu zaokrožimo serijo tekmovanj v olimpijskih športih za naslove evropskih prvakov. Ogrejhemo se pred domačim svetovnim prvenstvom v odbojki, ponudimo zanimivosti s priprav košarkarske reprezentance in pospremimo novo dirko Tima Gajserja, ki je tudi letos že okronan z naslovom svetovnega prvaka.

Avtor: Aljaž Golčer in Jakob Kuhar

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

Zadnja sprememba: 21.08.2022 02:55:02

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt