Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 14.8.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Zanimivosti, analize, družbeni vidiki športnega dogajanja.

Ustanovni član zasedb The Byrds ter Crosby, Stills & Nash praznuje.

08:30
Novice

Lana in Matej sta se na pot po neznanih kotičkih odpravila s kombijem. Ta ima vse, kar potrebujeta za takšno popotovanje, hkrati pa jima omogoča tudi hitro premikanje iz lokacije na lokacijo. Oba se ukvarjata s produktno fotografijo.

Osrednje športno tekmovanje sredi avgusta je nedvomno združeno evropsko prvenstvo, ki poteka v Münchnu, kjer na najvišja mesta merijo tudi slovenski športniki. Janja Garnbret je celo med uradnimi zvezdnicami tekmovanja. Bo pa to nedelja, ko bo Tim Gajser znova postal svetovni prvak v motokrosu, nov uspeh mu lahko prepreči le kakšna nepredvidljivost na progi. Dodali bomo še košarkarski odmev iz Carigrada.

09:30
Novice

“Kjer burja pršute in grla suši, je teran doma,” se glasi geslo kraškega praznika terana in pršuta, ki letos zaznamuje petdesetletnico. Tudi zato praznik traja skoraj dva meseca, ta konec tedna pa doseže vrhunec v Dutovljah. Poleg koncertov, degustacij in športnih dejavnosti je v času praznika na voljo brezplačen voden ogled spominske sobe Borisa Pahorja, ki je v Dutovljah ustvarjal več kot dvajset let, ter Pepinih kraških vrtov – vse to na Bunčetovi domačiji v Dutovljah.

10:30
Novice

Tokratni avgustovski izbor pogovorov z nekdanjimi nedeljskimi gosti Vala 202 smo pripravili ob pomoči 50-letnega arhiva, v katerem hranimo tudi številne tuje goste. Med njimi smo izbrali Paula McCartneyja, Nikija Laudo, Marino Abramovič in Reinholda Messnerja.

11:30
Novice

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Dogodke tedna je izbral in komentiral Jan Grilc.

12:30
Novice

Slovenski športniki merijo na najvišja mesta na združenem evropskem prvenstvu. Razpoloženje v Münchnu in Rimu preverimo v športnem popoldnevu, ko bomo pospremili tudi Tima Gajserja na poti do vnovične osvojitve naslova svetovnega prvaka v motokrosu.

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

17:30
Novice

Večerni spored 18:25

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt