Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Torek, 9.8.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice

06:00
Novice
06:30
Novice

Seznam največjih nemških uspešnic, ki so primerne tudi za učenje tega jezika.

08:30
Novice

Za nami so štirje krogi 32. državnega prvenstva v nogometu. Ob vseh težavah pri Olimpiji je največje presenečenje, da so prav zeleno-beli iz prestolnice ta čas na vrhu razpredelnice, in to brez oddane točke. Očitno je bil izbor novega trenerja, Španca Alberta Riere, zadetek v polno. Dodali bomo še nekaj juda, saj je minilo deset let od zlate olimpijske medalje Urške Žolnir v Londonu. Bila je prva slovenska športnica, ki je na največjem tekmovanju slišala Zdravljico.

09:30
Novice
10:30
Novice

Taborniški zlet je največje vseslovensko taborjenje, ki ga taborniki in tabornice organizirajo vsaka štiri leta. Res je, da ga 2021 zaradi širše družbene situacije in ukrepov ni bilo, je pa zato to poletje hitro postavil svoje šotore. Svoj desetdnevni tabor, ki se je končal v nedeljo, so taborniki to leto preselili na hrib na Cerkljansko, natančneje, na sam vrh smučarskega centra Cerkno. Zato se je z mikrofonom tja odpravila tudi Nina Manfreda.

11:30
Novice

Odpravili smo se v Benečijo in se vrnili navdušeni nad bogatim kulturnim življenjem, ne vedno prijazno zgodovino in neokrnjeno naravo. Ker obstajajo različne interpretacije, kje Benečija sploh je, prisluhnite tam živečim Slovencem, ki so nam razjasnili geografsko-kulturne koordinate in pojasnili, zakaj tam radi živijo, čeprav včasih pozabljeni tudi od matične domovine.

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

V Galeriji Božidarja Jakca v Kostanjevici na Krki je do začetka oktobra na ogled retrospektiva Vladimirja Makuca.

14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:30
Novice

Države EU bodo do leta 2025 morale ločeno zbrati 77 odstotkov plastenk, do leta 2029 pa 90 odstotkov in kavcijski sistem je edini, ki že dosega te cilje. Dobro prakso imajo v Litvi, kjer so kavcijski sistem vzpostavili leta 2016 in zdaj na leto zberejo približno 600 milijonov različnih steklenic.

17:30
Novice

S slovenskega zornega kota bosta na športnem področju ob koncu poletja brez dvoma v ospredju evropsko prvenstvo v košarki in svetovno v odbojki.

Večerni spored 18:25

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt