Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 16.1.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Na evropskem prvenstvu v rokometu so slovenski rokometaši odigrali drugo tekmo predtekmovanja. Tekmo proti svetovnim prvakom Dancem. Zanimivosti iz Debrecena ujamete v jutranji športni zgodbi na Valu 202.

Avtor: Uroš Volk

08:30
Novice

V dopoldanskih športnih minutah bo v ospredju rokomet. Odzivi po drugi tekmi slovenskih reprezentantov na evropskem prvenstvu na Madžarskem in uvod v nadaljevanje lige prvakinj rokometašic Krima. Dodamo še zanimivosti z zimskih svetovnih pokalov.

Avtor: Jure Jeromen

09:30
Novice

Alpski smučarji zaokrožujejo konec tedna v Wengnu s slalomsko preizkušnjo, alpske smučarke se v hitrih disciplinah merijo v Avstriji. Tekmi pospremimo v dopoldnevu na Valu 202.

Avtor: Igor Tominec

10:30
Novice

Tomaž Rotar je doktor dentalne medicine in alpinist, ki je stal na vseh treh najvišjih vrhovih sveta. Februarja bo minilo leto dni, odkar se je vrnil v življenje – ob zimskem vzponu na K2 je še pravočasno odnehal, trije njegovi soplezalci pa ne.
To nedeljo bo delil svoja razmišljanja o ekstremnih alpinističnih podvigih, o egoizmu, o smrti, ki naj bi bila zanj najboljši izum življenja, pa o čustvih v Himalaji – tudi o strahu. Z družino je prepotoval skoraj ves planet v iskanju živalskih sesalcev – tudi o tem dr. Tomaž Rotar, nedeljski gost Aleša Smrekarja.

Avtor: Aleš Smrekar

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

Avtor: Nataša Štefe

12:30
Novice

Bližajo se olimpijske igre v Pekingu, vse bolj so v središču zimski športniki in sklepne priprave na vrhunec sezone. Oglašamo se s prizorišč tekem alpskih smučark v Zauchenseeju, biatloncev v Ruhpoldingu in skakalcev v Zakopanah. Ponudimo rokometni utrip s svežim podkastom Cepelin in se preselimo v Stožice, kjer z ligo prvakinj nadaljujejo rokometašice Krima. Uvod v prvi teniški grand slam sezone, nogometne zanimivosti in aktualni dogodki zaokrožujejo ponudbo nedeljskega športnega popoldneva.

Avtor: Marko Polak in Luka Skarlovnik

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

Zadnja sprememba: 15.01.2022 02:55:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt