Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 12.5.2024

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

V Ljudskem vrtu sta se sinoči v predzadnjem kolu nogometnega prvenstva pomerila Maribor in Olimpija. Ob prevladi Celja v letošnji sezoni je večnima tekmecema ostal boj za 2. mesto.

Avtor: Jože Pepevnik

Ameriški glasbenik Lionel Richie je pred štiridesetimi leti prvič pozdravil z vrha ameriške lestvice s skladbo Hello, eno izmed štirih velikanskih mednarodnih uspešnic z njegovega drugega studijskega albuma Can't slow down.

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

Po študiju sodobnega plesa je Uršo Sekirnik ljubezen odvedla v Barcelono. Zdaj se, potem ko je v Španiji spoznala novega partnerja (slučajno Slovenca), namerava vrniti v rojstno Škofjo Loko. Poleg tega ima hrupnih velemest po malem dovolj. Danes pogreša predvsem neokrnjeno naravo.

Avtor: Mitja Peček

V predzadnjem krogu nogometnega prvenstva sta se v nabito polnem Ljudskem vrtu pomerila Maribor in Olimpija. Ob razpletu nogometnega derbija se bomo posvetili še kolesarski dirki po Italiji. Po včerajšnji gorski tudi današnja etapa ponuja strme vzpone.

Avtor: Nina Smole

09:30
Novice

Zdi se kar malo neverjetno, da so ljudje sposobni biti toliko časa v pogonu. Najdaljša preizkušnja vipavskega teka trail je bila letos dolga kar 165 kilometrov, Jure Jeromen pa se je s sogovorniki spraševal, kako se na tako preizkušnjo fizično in psihično pripraviti ter kako se opremiti, da bo telo čim bolje preneslo skrajne napore.

Avtor: Jure Jeromen

10:30
Novice

Dušan Hren, režiser, urednik, glasbenik, vsestranski ustvarjalec in legenda slovenske radiotelevizije, je pred dnevi praznoval 95. rojstni dan. Pravi, da na RTV nikoli ni hodil v službo, ampak delat. Kaj vse je delal in kaj še vedno dela?

Avtor: Tatjana Pirc

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

Avtor: Luka Hvalc

12:30
Novice

Tekmovalci na kolesarski dirki po Italiji se bližajo prvemu dnevu premora. Od njega jih loči še nekaj strmih vzponov v okolici Neaplja. Slovenski rokometaši v Švici lovijo uvrstitev na svetovno prvenstvo, med osrednje poudarke oddaje pa sodi še VN Galicije v motokrosu. Tim Gajser brani vodstvo v svetovnem prvenstvu.
V nedeljskem popoldnevu se podrobneje posvetimo še končanemu derbiju nogometnega prvenstva med Mariborom in Olimpijo, finalu državnega prvenstva v dvoranskem nogometu, končnici košarkarske lige NBA, v kateri blesti Luka Dončić, pripravam odbojkarske reprezentance na prihajajočo Ligo narodov, začetku državnega prvenstva relistov in največjemu namiznoteniškemu turnirju za športnike invalide, ki ga že devetnajstič prirejajo v Laškem.

Avtor: Uroš Volk

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice

Zadnja sprememba: 12.05.2024 02:55:05

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt