Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 2.6.2024

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Slovenija po enoletnem premoru gosti tekmo svetovnega pokala v športni gimnastiki. V Kopru se je zbrala vrhunska zasedba telovadcev in telovadk, med katerimi so tudi nosilci odličij z olimpijskih iger in svetovnih prvenstev.

Avtor: Jure Jeromen

Pionir bo kar prava beseda. Bo Didley je zabrisal mejo med rokenrolom in bluzom in to počel tako prepričljivo, da je postal navdih za generacije, ki so sledile in postale večje od njega. Bo Didley je kar pomemben člen v evolucijskem razvoju skupin, kot sta The Beatles in/ali The Rolling Stones. Bo Didley je umrl na današnji dan pred šestnajstimi leti.

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

Matija je potomec Slovenca in Avstralke, ki sta v Melbournu svoje otroke vzgajala kot Slovence. Ker mu je oče umrl že zgodaj v otroštvu, ga je od malega slovenščine učila mama. Ta mu je očitno privzgojila splošno ljubezen do jezika, saj se v zadnjem času vse intenzivnejše ukvarja s pisanjem.

Avtor: Mitja Peček

S finalom med dortmundsko Borussio in Real Madridom se je končala sezona najelitnejšega klubskega tekmovanja v nogometu. Ob finalu na slovitem Wembleyju, na katerem je pravico delil slovenski sodnik Slavko Vinčić, se posvetimo še zlati ligi odbojkaric in zadnjemu tekmovalnemu dnevu slalomistov na divjih vodah v Augsburgu.

Avtor: Jakob Kuhar

09:30
Novice

V seriji oddaj Ne čakaj na januar zato govorimo o tistih in s tistimi, ki so z majhno spremembo veliko dodali k boljšemu zdravju in počutju. S strokovnimi pojasnili nam pomagata nevroznanstvenici doktorica Maja Bresjanac in Lana Blinc, ki med drugim skrbita za spletišče zdravaglava.si. V tretji epizodi oddaje Ne čakaj na januar govorimo o pomenu prostega časa.

Avtor: Ajda Kus

10:30
Novice

Nevrologinja izr. prof dr. Saša Šega Jazbec, nekdanja vodja Centra za multiplo sklerozo na Nevrološki kliniki v Ljubljai, je po desetletjih spremljanja tudi neozdravljivo bolnih nevroloških bolnikov pred petimi leti sama postala onkološka bolnica. Prepričana je, da je zaradi bolezni postala boljši človek in tudi boljša zdravnica, in da zdaj, ko se je bolezen vrnila z razsojem, ko upanja v ozdravitev ni več in konec življenja postaja vse bolj otipljiv, živi bolj zadovoljno življenje kot kadarkoli prej.

Avtor: Jana Vidic

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

Avtor: Maja Ratej

12:30
Novice

Po koncu evropskih klubskih tekmovanj v nogometu, ki so se končala s finalom lige prvakov med dortmundsko Borussio in Real Madridom, so se izbrani nogometaši pridružili reprezentancam na pripravah za prihajajoče evropsko prvenstvo. Slovenska reprezentanca se je že zbrala na Brdu pri Kranju, kjer je opravila prve treninge. V nedeljskem popoldnevu se podrobneje posvetimo še preostalim ekipnim športom, in sicer koncu državnega prvenstva v košarki, finalu lige NBA, v katerem bo Dallas do novega naslova skušal popeljati Luka Dončić, odbojkarski ligi narodov in zaključnemu turnirju rokometne lige prvakinj. Minute namenjamo tudi atletiki, evropskemu prvenstvu v plavanju, domači tekmi telovadcev v Kopru in dirki motokrosistov v Nemčiji.

Avtor: Nina Smole

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice

Zadnja sprememba: 01.06.2024 02:55:05

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt