Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sobota, 6.4.2024

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

V Trebnjem se z zaključnim turnirjem najboljše četverice končuje eden izmed vrhuncev domače klubske rokometne sezone. Veliki favorit za osvojitev pokalnega tekmovanja je domači Trimo, ki je tudi vodilno moštvo državnega prvenstva.

Avtor: Uroš Volk

Pet let ga žgejo in žagajo, a zdi se, kot da so začeli včeraj. Ob izidu novega albuma so k Andreju prišli Alo!Stari. Punk? Tudi. Veselica? Vedno.

Avtor: Klara Zupančič

08:30
Novice

Pomlad je v največjem razcvetu, z njo pa tudi igra pod milnim nebom. Da, prav ste slišali, pod milnim nebom, saj se Radiovedni odpravljajo poizvedovat, kako nastane milni mehurček. Luka Vidic iz Hiše eksperimentov ob razlagi postreže še z nasveti, kako doma pripravimo čim boljšo milnico.

Avtor: Vida Lestan

V Trebnjem se končuje pokalno tekmovanje Slovenije v rokometu, ki pomeni enega vrhuncev domače klubske sezone. V Rigi pa gre h koncu svetovno prvenstvo v hokeju na ledu za ženske. Slovenija se bo na zadnji tekmovalni dan pomerila z Italijo.

Avtor: Dare Rupar

09:30
Novice
10:30
Novice

Lahko bi rekli, da razvoj v gumarski industriji sicer napreduje, a so na drugi strani spremembe počasne, rast majhna in prodaja težka, ker je ponudbe veliko. Zdaj pa kaže, da se le začenjajo konkretnejše spremembe, ki jih določajo električni avtomobili. Kakšni so rezultati raziskav na tem področju in kaj se obeta?

Avtor: Janez Martinčič

11:30
Novice
11:38
Obvestila

V Mariboru so 80 let po silovitem bombardiranju zavezniških sil še vedno prisotne ostaline iz tistih časov. Možnost najdbe neeksplodiranih letalskih bomb je ob dejstvu, da so jih na območju Maribora odvrgli skoraj 16 tisoč, razmeroma velika, hitrost njihovih odkritij pa večinoma določajo infrastrukturni projekti.

Avtor: Sara Zmrzlak

12:30
Novice
13:30
Novice

Indierokovsko skupino Vizelj sestavljajo pionirji prepoznavnega zvoka Hali Gali. Gre za eno opaznejših imen novega beograjskega podtalja, ki ima v rokavu že več uspešnic.

Avtor: Klara Zupančič

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Ob zaključku rokometnega pokalnega tekmovanja in zadnjem nastopu hokejistk na svetovnem prvenstvu v Latviji popoldanske športne minute namenjamo še domačemu nogometnemu prvenstvu in razpletu kolesarske dirke po Baskiji, ki se je končala brez trojice osrednjih favoritov za zmago.

Avtor: Mojca Breskvar

Tokrat veliko mešano, pestro, barvito na glasbenem meniju oddaje Glasba svetov. Shabazz Palaces, Shamir, Priya Ragu, Vanishing Twin, Caravan Palace in Viken Arman.

Avtor: Tomaž Purkart

Zadnja sprememba: 05.04.2024 14:55:04

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt