Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Torek, 26.3.2024

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Slovenska nogometna reprezentanca bo v sklopu priprav na junijsko evropsko prvenstvo nocoj gostila Portugalsko. V Stožicah bo zaigral tudi nogometni zvezdnik, kot ga pri nas še ni bilo. To je Cristiano Ronaldo, ki je v svoji bogati karieri igral za evropske velikane Manchester United, Real Madrid in Juventus.

Avtor: Marko Cirman

Tokrat v Pavzi gostimo igralca in ustvarjalca Nika Škrleca, ki v življenju počne vse mogoče. Priljubljen TV voditelj se je nekoč na pamet naučil 3141 decimalk števila π, kot strasten potapljač na vdih pa je pod vodo z enim vdihom sestavil 10 Rubikovih kock. Vsega, česar se loti, se loti s strastjo, pa tudi analitično in celo znanstveno. Na tak način se je lotil tudi krajših odmorov ali mikro pavz med ustvarjalnim procesom (oziroma delovnim časom). Ogromno bere in razmišlja tudi o delovnih procesih in odnosih med sodelavci. Kako s pomočjo pavz poveča svojo ustvarjalnost in produktivnost, nam bo razložil v tokratni epizodi Pavze.

Avtor: Miha Švalj

08:30
Novice

Slovenska nogometna reprezentanca se pripravlja na junijsko evropsko prvenstvo. V sklopu priprav bo nocoj v Stožicah gostila Portugalsko z njenim zvezdnikom Cristianom Ronaldom.

Avtor: Mojca Breskvar

09:30
Novice
10:30
Novice

Medeja Lončar, direktorica Siemensa Slovenija, Hrvaška in Srbija, ima bogate izkušnje z vodenjem in se je v svoji dolgoletni karieri soočila s številnimi izzivi, tudi prevzemom odgovornega položaja po korupcijski aferi v podjetju.

Avtor: Anja Hlača Ferjančič

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Ob vedenju, da v Evropi že poteka vojna, se kljub temu zastavlja vprašanje, ali se evropske države s kopičenjem vojaške opreme v resnici pripravljajo na širši vojaški spopad. Kako nevarno je to vprašanje v letu, ko severnoatlantsko zavezništvo Nato obeležuje 75 let, Slovenija pa beleži dve desetletji članstva? Kaj predstavlja večjo nevarnost, neposredna ruska grožnja ali napoved Donalda Trumpa, da ob morebitnem ruskem napadu ZDA ne bodo branile Evrope, če zmaga jeseni na volitvah. Se je ob vsem tem diplomacija tudi vdala pod težo orožarske industrije? In zakaj različni pozivi za mir tako hitro izzvenijo?

Vroči mikrofon tokrat o neposredni vojaški ogroženosti Evrope. Gosta: upokojeni diplomat in publicist Mirko Cigler in dr. Jelena Juvan, Fakulteta za družbene vede.

Avtor: Gašper Andrinek

12:30
Novice

Petnajstminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanja, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

V Prešernovem gledališču Kranj se pripravljajo na osrednji festival slovenske dramatike, 54. Teden slovenske drame. Na festivalu, ki bo od 27. marca do 9. aprila, se bo zvrstilo sedem tekmovalnih in pet predstav spremljevalnega programa, ki so v pretekli sezoni nastale na podlagi izvirnih slovenskih besedil.

Avtor: Petra Tanko

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice

Glose Marka Radmiloviča, začinjene s prefinjenim smislom za humor, preprosto ne smete preslišati!

Avtor: VAL202

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Ameriški indie rockerji s prizvenom countryja so deset let po izdaji prvega dela koncerta iz glasbenega svetišča v Nashvillu letos izdali še drugi del tega nastopa.

Avtor: Žiga Klančar

Večerni spored ob 18.25.

Avtor: VAL202

Slovenija v pripravah na evropsko prvenstvo v Stožicah gosti Portugalsko. Na prvi medsedbojni tekmi bo zaigral tudi Cristiano Ronaldo. Tekmi in številnim nogometnim vsebinam lahko prisluhnete v večeru na Valu 202.

Avtor: Luka Petrič

Zadnja sprememba: 25.03.2024 14:55:04

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt