Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 18.6.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Tekma za svetovni pokal v slalomu na divjih vodah se bo na brzicah v Tacnu končala s kajakaškim krosom.

Avtor: Franci Pavšer

Na današnji dan leta 1948 je založba Columbia predstavila prvi vinilni album, ki je z vrtenjem 33 1/3 obratov na minuto pomenil tehnološki vrhunec reprodukcije glasbe v tistem obdobju.

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

Lucija Laubry je hči francoskega očeta in slovenske matere. Nenehno premikanje ji ne pomeni več izziva, saj je stalno bivališče zamenjala že sedemkrat. V sebi združuje zanimivo mešanico francosko-slovenske identitete. Pravi, da Slovenci pijejo več, Francozi pa znajo v pitju bolj uživati. Pravi tudi, da preveč plesniv sir ne obstaja.

Avtor: Mitja Peček

Z etapo med Vrhniko in Novim mestom se bo končala 29. kolesarska dirka po Sloveniji. Posvetimo se še tekmi v okviru svetovnega pokala slalomistov na divjih vodah, ki se končuje v Tacnu, in športnim plezalcem, ki sezono nadaljujejo v Innsbrucku.

Avtor: Marko Polak

09:30
Novice

Od srede do nedelje na Valu 202 spremljamo 29. izvedbo kolesarske dirke po Sloveniji z našim premičnim studiem, ki ga vsak dan po koncu etape premaknemo v drug kraj. V teh krajih poleg športnokolesarskih dogodkov ponujajo še številne druge kulturno-turistične zanimivosti. Ustavili smo se že v Rogaški Slatini in Ormožu, pa tudi v Postojni in Tolminu.

Avtor: Boris Žgajnar

10:30
Novice

Gledališka in filmska igralka, prvakinja SNG Maribor in dobitnica Borštnikovega prstana 2023, je prejela številna priznanja, tudi eno najvišjih državnih nagrad za dosežke v umetnosti, nagrado Prešernovega sklada. Od leta 1995 do zaposlitve v SNG Maribor leta 2007 je delala kot samozaposlena v kulturi oziroma kot svobodna umetnica.

Avtor: Nina Zagoričnik

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor izbere in komentira dogodke tedna.

Avtor: Aleš Kocjan

12:30
Novice

S terenskega studia v središču Novega mesta bomo z analizami in zanimivimi gosti približali utrip zadnje etape kolesarske dirke po Sloveniji. V sklopu pozornost vzbujajočih domačih športnih dogodkov se bomo podrobneje posvetili še tekmi svetovnega pokala v slalomu na divjih vodah v Tacnu in evropskemu prvenstvu košarkaric v Stožicah. Nogometno reprezentanco pa po dvoboju s Finsko čaka še zadnja kvalifikacijska tekma za uvrstitev na evropsko prvenstvo Evro 2024 pred jesenjo. Nogometaši se bodo pomerili z nekdanjimi evropskimi prvaki Danci.

Avtor: Anja Hlača Ferjančič

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na prejšnje dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice

Zadnja sprememba: 17.06.2023 15:25:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt