Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 12.2.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Smuk je vselej na svetovnih prvenstvih v alspkem smučanju eden od vrhuncev prvanstva. Ženski z visokimi slovenskimi pričakovanji je že končan, moški pa tik pred startom. Utrinek iz savojskih alp ujamete v jutranji športni zgodbi.

12. februarja leta 1977 je skupina The Police posnela prvo skladbo Fall Out

08:30
Novice

Tokratni gost Globalne vasi je 25-letni padalec, ki je pred približno pol leta pograbil priložnost za sanjsko službo in se preselil v Dubaj. Skozi pripovedi o svojem vsakdanu nam oriše najprijetnejše plati dela inštruktorja tandemskih skokov v družbi enih izmed najboljših skakalcev na svetu, pa tudi manj sanjske plati tega že v osnovi fizično in mentalno zahtevnega poklica, povsem primerljivega z vrhunskim športom.

Alpske smučarje čaka smukaška preizkušnja na svetovnem prvenstvu, biatlonke in biatlonce zasledovalni tekmi, rokometašice Krima pa še zadnja tekma skupinskega dela lige prvakinj. Preplet v Navalu na šport.

09:30
Novice

V teh dneh v francoskih Alpah poteka 47. svetovno prvenstvo v alpskem smučanju.

10:30
Novice

Matjaž Krivic je postal poklicni fotograf zaradi popotniške strasti. Pred kratkim je prejel nagrado Popotniški fotograf 2022 za v Keniji posneto serijo fotografij zadnjih dveh še živečih severnih belih nosoroginj na svetu. Fotografija tudi krasi lani izdano knjigo Maje Prijatelj Videmšek in Boštjana Videmška z naslovom Zadnji dve. Večino časa preživi v tujini.

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

12:30
Novice

Svetovni prvenstvi v alpskem smučanju in biatlonu bosta osrednji temi nedeljskega športnega druženja na Valu 202. Ujamete tudi zanimivosti iz priprav slovenske hokejske reprezentance na svetovno prvenstvo elitne skupine, začetek spomladanskega dela nogometnega državnega prvenstva in misli letošnjih Bloudkovih nagrajencev.

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

17:30
Novice

Večerni spored 18:25

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt