Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 12.2.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Smuk je vselej na svetovnih prvenstvih v alspkem smučanju eden od vrhuncev prvanstva. Ženski z visokimi slovenskimi pričakovanji je že končan, moški pa tik pred startom. Utrinek iz savojskih alp ujamete v jutranji športni zgodbi.

Avtor: Igor Tominec

12. februarja leta 1977 je skupina The Police posnela prvo skladbo Fall Out

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

Tokratni gost Globalne vasi je 25-letni padalec, ki je pred približno pol leta pograbil priložnost za sanjsko službo in se preselil v Dubaj. Skozi pripovedi o svojem vsakdanu nam oriše najprijetnejše plati dela inštruktorja tandemskih skokov v družbi enih izmed najboljših skakalcev na svetu, pa tudi manj sanjske plati tega že v osnovi fizično in mentalno zahtevnega poklica, povsem primerljivega z vrhunskim športom.

Avtor: Mitja Peček

Alpske smučarje čaka smukaška preizkušnja na svetovnem prvenstvu, biatlonke in biatlonce zasledovalni tekmi, rokometašice Krima pa še zadnja tekma skupinskega dela lige prvakinj. Preplet v Navalu na šport.

Avtor: Mojca Breskvar

09:30
Novice

V teh dneh v francoskih Alpah poteka 47. svetovno prvenstvo v alpskem smučanju.

Avtor: Marko Cirman

10:30
Novice

Matjaž Krivic je postal poklicni fotograf zaradi popotniške strasti. Pred kratkim je prejel nagrado Popotniški fotograf 2022 za v Keniji posneto serijo fotografij zadnjih dveh še živečih severnih belih nosoroginj na svetu. Fotografija tudi krasi lani izdano knjigo Maje Prijatelj Videmšek in Boštjana Videmška z naslovom Zadnji dve. Večino časa preživi v tujini.

Avtor: Maja Ava Žiberna

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

Avtor: Aleš Kocjan

12:30
Novice

Svetovni prvenstvi v alpskem smučanju in biatlonu bosta osrednji temi nedeljskega športnega druženja na Valu 202. Ujamete tudi zanimivosti iz priprav slovenske hokejske reprezentance na svetovno prvenstvo elitne skupine, začetek spomladanskega dela nogometnega državnega prvenstva in misli letošnjih Bloudkovih nagrajencev.

Avtor: Nina Smole in Jakob Kuhar

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

Zadnja sprememba: 11.02.2023 02:40:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt