Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Četrtek, 9.2.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

25-letni padalec je pred približno pol leta pograbil priložnost za sanjsko službo, in se preselil v Dubaj. Skozi pripovedi o svojem vsakdanu nam bo orisal najprijetnejše plati dela inštruktorja tandemskih skokov v družbi enih izmed najboljših skakalcev na svetu, pa tudi manj sanjske plati tega že v osnovi fizično in mentalno zahtevnega poklica, povsem primerljivega z vrhunskim športom. Ta lahko na dolgi rok predstavlja težko breme za telo zlasti vsled izrazito visokega ritma za inštruktorje: sezona skakanja s padalom tam namreč za razliko od podnebno manj prijaznih koncev sveta namreč traja skoraj vse leto. Poleg tega denimo v primerjavi s kakšnim kolegom v Sloveniji, ki opravi približno tri ali štiri skoke dnevno, sam vsak dan z neba do tal pospremi vsaj deset strank.

08:30
Novice

Odzivi po gostovanju košarkarjev Olimpije v evropskem pokalu, gostovanje znamenite odbojkarske Modene v Tivoliju in sveže novice s svetovnega prvenstva alpskih smučark in smučarjev so teme dopoldanskih športnih minut.

09:30
Novice
10:30
Novice
11:30
Novice
11:38
Obvestila
12:00
Frekvenca X

Poljudna oddaja Vala 202, v kateri vas popeljemo med vznemirljiva vprašanja in odkritja moderne znanosti. Ob četrtkih od 11.45 do 12.30. Naročite se na podkast!

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

14:00
Kulturnice

Zgodbe umetnosti in ustvarjalcev.

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Jajca - tedenska kolumna Anje Zag Golob o metaforah, pa tudi o umetnosti, kulturi in družbi – ne nujno v tem vrstnem redu.

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:30
Novice

Na trgu je vedno več aplikacij za trgovanje z delnicami. So povod za spreminjanje razmišljanja uporabnikov o upravljanju z osebnimi financami? Borza je bolj dostopna, finančnega znanja je več, trgovanja z manjšimi zneski vedno več. Slovenci vseeno ostajajo zvesti želji po hitrem zaslužku, pravi Marja Milič. Gostja Odbite do bita je urednica in novinarka, ki se s finančnimi temami ukvarja že več kot 20 let.

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Večerni spored 18:25

Nina Zagoričnik in Borja Močnik razvajata z glasbo in intervjujem, ki vam da misliti.

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt