Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Sreda, 8.2.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Kantavtor, šansonjer, filozof in publicist. Kulturnik. Boštjan Narat s kitaro.

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

Legendarna glasbena oddaja Izštekani na Valu 202 letos praznuje trideset let. V pogovoru z Juretom Longyko napovedujemo vrhunec praznovanja pred občinstvom.

Avtor: Andrej Karoli

Pred alpskimi smučarkami je po prvih podeljenih kompletih v alpski kombinaciji na sporedu superveleslalomska preizkušnja. V dopoldanskih športnih minutah ujamete še zanimivosti pred uvodno tekmo mešanih štafet na svetovnem biatlonskem prvenstvu in napoved večernega odbojkarskega spektakla v Tivoliju med ACH Volleyjem in Modeno.

Avtor: Marko Polak

09:30
Novice
10:30
Novice

Kulturni praznik zaznamujemo s serijo pogovorov s slovenskimi umetnicami in umetniki. Sogovorniki v našem programu 8. februarja predlagajo naslednjega intervjuvanca. Verigo kulture začenjamo z Emo Kugler, eno najbolj samosvojih mednarodno uveljavljenih umetnic in letošnjo Prešernovo nagrajenko za življenjsko delo.

Avtor: Nina Zagoričnik

Kulturni praznik zaznamujemo s serijo pogovorov s slovenskimi umetnicami in umetniki. Sogovorniki v našem programu 8. februarja predlagajo naslednjega intervjuvanca. Verigo kulture nadaljujeta postgravitacijska umetnika Dunja Zupančič in Dragan Živadinov.

Avtor: Žgajnar Boris

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Kulturni praznik zaznamujemo s serijo pogovorov s slovenskimi umetnicami in umetniki. Sogovorniki v našem programu 8. februarja predlagajo naslednjega intervjuvanca. Verigo kulture nadaljuje Jani Novak (Laibach).

Avtor: Maj Valerij

12:30
Novice

Kulturni praznik zaznamujemo s serijo pogovorov s slovenskimi umetnicami in umetniki. Sogovorniki v našem programu 8. februarja predlagajo naslednjega intervjuvanca. Verigo kulture nadaljuje filozof Peter Mlakar.

Avtor: Damjan Zorc

Kulturni praznik zaznamujemo s serijo pogovorov s slovenskimi umetnicami in umetniki. Sogovorniki v našem programu 8. februarja predlagajo naslednjega intervjuvanca. Verigo kulture zaključuje umetnostni zgodovinar, pisatelj in pesnik dr. Miklavž Komelj.

Avtor: Damjan Zorc

Ditka je kantavtorica in skladateljica, ki je v slovenskem glasbenem prostoru najbolj prepoznavna po uglasbitvah poezije naših pesnikov, predvsem Ferija Lainščka. Hkrati piše avtorske skladbe v angleškem jeziku, uglasbila pa je tudi poezijo Karla Destovnika – Kajuha z naslovom Naša pesem, ki jo v družbi Neje Jerant in Notic deli z nami.

Avtor: Neja Jerant

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice
17:30
Novice
17:35
Obvestila

Po alpskih smučarkah in smučarjih osrednje tekmovanje leta začenjajo tudi biatlonci in biatlonke. V popoldanskih športnih minutah ponudimo odzive po najmlajši disciplini mešanih štafet in superveleslalomu alpskih smučark.

Avtor: Sandi Škvarč

Kimbra je pop misterij. Novozelandska avtorica in pevka je na četrtem albumu futuristično navdihnjena. Saj je bila tudi že prej, vseeno pa so njeno drugo in hkrati prebojno delo krasili songi za vsako popoldne. Na tretjem albumu je bila Kimbra primerna edino za elitni poslušalski avdittorij, na novem pa prevladujejo z electro-napetostjo in trap ritmiko prepojeni napevi, ki imajo povsem standardizirano zasnovo, obrazila pa vse prej kot taka. Nenazadnje si je Kimbra skupaj z avstralskim kolegom Gotyejem nagrado grammy (kot vokalna gostja v globalni uspešnici Somebody That I Used To Know) prislužila že pred ducatom let, svojo novo stvaritev pa, zanimivo, predstavlja v samozaložbi. Kimbra ostaja vražje samosvoja. In vsebina albuma A Rekoning je pravi dokaz za to.

Avtor: Matjaž Ambrožič

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

V sredinem večeru pospremimo evropski tekmi - košarkarjev Olimpije na gostovanju pri Prometeju in odbojkarjev ACH Volley, ki bodo v Tivoliju gostili zvezdniško Modeno na čelu z Andreo Gianijem.

Avtor: Anja Hlača Ferjančič in Marko Polak

Zadnja sprememba: 07.02.2023 15:00:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt