Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Nedelja, 29.1.2023

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
06:00
Novice

Še 23 dni nas loči od največjega zimskega športnega dogodka v Sloveniji. Pred svetovnim prvenstvom v Planici ugotavljamo, kakšno pot si utira slovenska nordijska reprezentanca.

Avtor: Boštjan Reberšak

Skupina The Beatles je na današnji dan leta 1964 posnela nemške različice svojih pesmi.

Avtor: Andrej Karoli

08:30
Novice

Dahab je majhno mesto na Sinajskem polotoku v Egiptu, ki je že 22 let dom Blanke Kegl. Tam se je prvič znašla s prijateljico tik pred diplomo, ko nista imeli dovolj denarja za potovanje v Avstralijo. Nato pa se je odločila tam tudi ostati. Kakšno je bilo mesto še pred razmahom množičnega turizma, bo povedala v oddaji Globalna vas.

Avtor: Mitja Peček

Zanimivosti s tekem svetovnega pokala smučarskih skakalk in skakalcev bomo prepletli s svežimi športnimi novicami in napovedjo posebne tekme košarkarjev Olimpije v jadranski ligi.

Avtor: Marko Pangerc

09:30
Novice

Alpske smučarke so se preselile v Špindleruv Mlyn, alpski smučarji pa na tradicionalno prizorišče ženskih tekem za svetovni pokal v Cortino. Vrhunce ženskega slaloma in moškega superveleslaloma ujamete na Valu 202.

Avtor: Marko Polak

V Društvu za opazovanje in preučevanje ptic Slovenije pozivajo k sodelovanju v akciji, radi bi namreč našli območje prenočevanja pinož, ki so letos spet množično prišle na prezimovanje v naše kraje.

Avtor: Veronika Gnezda

10:30
Novice

O znanstvenikih in znanstvenih načelih v politiki, vlogi Piratov v Evropskem in nacionalnih parlamentih, čeških in slovenskih Piratih ter vojni v Ukrajini ... to so teme, ki med drugim zaposlujejo enega najmlajših poslancev v Evropskem parlamentu, člana češke Piratske stranke in predsednika Evropskih Piratov Mikuláša Pekso. Preden se je spustil v politiko, se je ukvarjal z biofiziko, področje njegovega raziskovanja je bila nuklearna magnetna resonanca. S tokratnim Nedeljskim gostom se je med novembrskim zasedanjem EP v Strasbourgu pogovarjal Miha Švalj.

Avtor: Miha Švalj

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

Avtor: Gašper Andrinek

12:30
Novice

Zimska tekmovanja za svetovni pokal, zaključek svetovnega prvenstva v rokometu in odzivi po prvem teniškem grand slamu sezone bodo osrednje teme nedeljskega popoldneva. Pred radijskim dnevnikom pa še košarkarska tekma košarkarjev Olimpije v jadranski ligi na kateri bodo pod strop Stožic izobesili dres Dušana Hauptmana.

Avtor: Klemen Vozel in Matic Božič

13:30
Novice
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na prejšnje dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

17:30
Novice

Večerni spored ob 18.25.

Avtor: VAL202

Zadnja sprememba: 29.01.2023 02:45:02

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt