Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Petek, 25.11.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Kaj je že to? Tudi vam se najbrž dogaja, da naletite na pojme iz literature ali poezije, ki bi se jih morali spomniti iz šolskih dni, v praksi pa se je na nekdanjem znanju nabralo nekaj malega prahu.Odpihnimo ga skupaj, tokrat s pojmom paronomazija ... Kaj je že to?

Avtor: Tadej Košmrlj

08:30
Novice

Ne najpomembnejša, vsekakor pa zanimiva dejstva za zvedave poslušalce, ki morajo izmed petih trditev izbrati napačno. Tokrat o javnem medijskem servisu RTV Slovenija, ki ima bogato in zanimivosti polno zgodovino.

Avtor: Tadej Košmrlj

Na svetovnem prvenstvu v nogometu se je končal prvi krog predtekmovanja, zaokrožimo in prepletemo ga z odzivi po drugi tekmi lige prvakov dvoranskih nogometašev iz Dobovca in nadaljevanjem kvalifikacij za evropsko prvenstvo košarkaric.

Avtor: Matej Hrastar

09:30
Novice
10:30
Novice

Prepoznavni glasbeniki so tudi priznani znanstveniki.

Avtor: Klara Zupančič

Športni podkast o četrtkovih tekmah na svetovnem prvenstvu v nogometu.

Avtor: Luka Petrič

11:30
Novice
11:38
Obvestila

18. vzporednik tokrat ne bo potoval, saj nas naša berlinska dopisnica Polona Fijavž obišče kar v studiu! Domov je pripotovala s Poljske, kjer je od blizu opazovala vzdušje po eksploziji rakete na vzhodu države in ugotavljala, kako je poskrbljeno za ukrajinske begunce. Razmišljamo o obrambnih načrtih Poljske in skrbeh pred začetkom mrzle zime v razdejani Ukrajini, pa tudi o nemškem sodelovanju s Kitajsko, odzivih na akcije okoljskih aktivistov in bojkotu svetovnega prvenstva v nogometu.

Avtor: Mitja Peček

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

Priporočilo za preživljanje prostega časa da striparka in recenzentka Pia Nikolič.

Avtor: Veronika Gnezda

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna, tokrat bo to storil Luka Hvalc.

Avtor: Luka Hvalc

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Nordijski smučarji so prvič v sezoni tekmovalno na snegu v Ruki. Na severu Finske so s prvim sprintom sezone opravili tekači, ogrevajo se skakalci. V popoldnaskih športnih minutah dodamo še zanimivosti z nogometnega svetovnega prvenstva.

Avtor: Marko Pangerc

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

Novice in intervjuji iz sveta glasbe. Opozarjamo na nove pesmi, domače in tuje.

Avtor: Neja Jerant

20:00
Ožigosano

Novosti s senčne strani popularne glasbe.

Avtor: Žiga Klančar

Sveže traperske utrinke najboljšega raperja med rednimi kaznenjci bodo prebadali Drake, Nas in Babytron. Poleg raperjev, kamor sodijo tudi štrije domači akterji, med katerimi so Wugla, Vazz in mariborski kombo .travnik že prepoznani, premierno zagode še ljubljanski eksperimentalni hiphop postroj LSDS Collective. V sodelujočem teamu elektronikov nastopijo Chris Stussy, Lil Silva in po nekaj nemih letih tudi povratnik Gold Panda.

Avtor: Matjaž Ambrožič

V zadnji novembrski epizodi RH 202 bomo med drugim zavrteli del novega albuma ameriške didžejke, producentke in remikserke Honey Dijon, prihaja tudi nekaj melodičnih in z vokali prepojenih house novosti, ki so jih dostavili Robosonic, Jess Bays, Claptone in Steve Lawler, v drugem delu oddaje pa nas bo z gostujočim miksom počastil star znanec slovenskih klubskih in festivalskih odrov, producent elektronske glasbe in didžej Rydel.

Avtor: Tim Urbanja

Zadnja sprememba: 25.11.2022 09:35:03

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt