Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Petek, 5.8.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice

06:00
Novice
06:30
Novice

Ali tudi vas kdaj preseneti kakšen pojem iz literature in poezije, za katerega veste, da ste ga že slišali? Tadej in Nina vsak petek ponujata kratko in razumljivo osvežitev znanja. Pred kratkim sta se tako lotila geminacije. Kaj je že to?

08:30
Novice

Nogometaši Maribora bodo v tem poletju odigrali najmanj še tri evropske tekme. So v igri za napredovanje v evropsko jesen v Ligi Evropa, kot uteha je mogoč tudi preboj v Konferenčno ligo. Slovenski košarkarji bodo s prvim septembrskim dnem v Nemčiji začeli branjenje naslova evropskih prvakov. Zdaj so še pri pripravljalnih tekmah. Za uvod so se v Celju merili z Nizozemci.

09:30
Novice
10:30
Novice

Pri nas, še bolj pa v tujini, lahko spremljamo hitro rast koncertnih vstopnic, ki za navadne smrtnike skoraj več niso dostopne. V Glasbeni zgodbi bomo raziskovali, kaj vpliva na vrtoglave cene, ali so zanje krivi nastopajoči in kako (ne)reguliran je svetovni trg prodaje vstopnic.

11:30
Novice

Čeprav bi Italijani v tem času tradicionalno morali biti na tako rekoč vsenacionalnem dopustu, je dogajanje to poletje precej pestro, krojijo ga težave s sušo in vročino, politična kriza in priprave na predčasne volitve, pa še ugibanja glede papeževega zdravja. O vsem tem z Jankom Petrovcem v 18. vzporedniku točno opoldne …

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Nekaj plesnih namigov nam bo dal Žigan Krajnčan, glasbenik, plesalec, koreograf, igralec in performer.

14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:30
Novice

Medtem ko svet trepeta pred jedrskim spopadom, zaradi suše in onesnaževanja množično poginjajo ribe. Kaj od tega bi nas moralo bolj skrbeti? Petkovo centrifugo pripravlja Gašper Andrinek.

17:30
Novice

Naslednji teden se bo v Münchnu začelo veliko evropsko prvenstvo, ki bo na enem kraju, v Olimpijskem parku, predstavilo kar devet športnih panog. V našem petkovem popoldanskem Navalu predstavljamo priprave telovadcev in športnih plezalcev na izzive na Bavarskem.

Večerni spored 18:25

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt