Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Petek, 5.8.2022

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Ali tudi vas kdaj preseneti kakšen pojem iz literature in poezije, za katerega veste, da ste ga že slišali? Tadej in Nina vsak petek ponujata kratko in razumljivo osvežitev znanja. Pred kratkim sta se tako lotila geminacije. Kaj je že to?

Avtor: Tadej Košmrlj, Nina Manfreda

08:30
Novice

Nogometaši Maribora bodo v tem poletju odigrali najmanj še tri evropske tekme. So v igri za napredovanje v evropsko jesen v Ligi Evropa, kot uteha je mogoč tudi preboj v Konferenčno ligo. Slovenski košarkarji bodo s prvim septembrskim dnem v Nemčiji začeli branjenje naslova evropskih prvakov. Zdaj so še pri pripravljalnih tekmah. Za uvod so se v Celju merili z Nizozemci.

Avtor: Matej Hrastar

09:30
Novice
10:30
Novice

Pri nas, še bolj pa v tujini, lahko spremljamo hitro rast koncertnih vstopnic, ki za navadne smrtnike skoraj več niso dostopne. V Glasbeni zgodbi bomo raziskovali, kaj vpliva na vrtoglave cene, ali so zanje krivi nastopajoči in kako (ne)reguliran je svetovni trg prodaje vstopnic.

Avtor: Klara Zupančič

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Čeprav bi Italijani v tem času tradicionalno morali biti na tako rekoč vsenacionalnem dopustu, je dogajanje to poletje precej pestro, krojijo ga težave s sušo in vročino, politična kriza in priprave na predčasne volitve, pa še ugibanja glede papeževega zdravja. O vsem tem z Jankom Petrovcem v 18. vzporedniku točno opoldne …

Avtor: Mitja Peček

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

Nekaj plesnih namigov nam bo dal Žigan Krajnčan, glasbenik, plesalec, koreograf, igralec in performer.

Avtor: Veronika Gnezda

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

16:30
Novice

Medtem ko svet trepeta pred jedrskim spopadom, zaradi suše in onesnaževanja množično poginjajo ribe. Kaj od tega bi nas moralo bolj skrbeti? Petkovo centrifugo pripravlja Gašper Andrinek.

Avtor: Gašper Andrinek

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Naslednji teden se bo v Münchnu začelo veliko evropsko prvenstvo, ki bo na enem kraju, v Olimpijskem parku, predstavilo kar devet športnih panog. V našem petkovem popoldanskem Navalu predstavljamo priprave telovadcev in športnih plezalcev na izzive na Bavarskem.

Avtor: Marko Pangerc

Večerni spored 18:25

Avtor: VAL202

Zadnja sprememba: 04.08.2022 18:00:05

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt