Galerija

µ-Ziq & Mrs. Jynx – Secret Garden

Sredi skrivnega vrta

Edinstvenemu večeru primerno bo Galerija spodbujala duhovni mir. Zadnjo rubriko iz serije 2021 bo najbolj zaznamovala skupna meditativna seansa dveh znanih angleških elektronikov, ki sta se lotila skupnega obiska skrivnega vrta. µ-Ziq in Mrs. Jynx sta etablirana solista in avtorja številnih odličnih različnih žanrskih albumov. Blag deep-house, ki ovija Secret Garden, je njuno prvo sodelovanje.

Božičnemu razpoloženju bosta zelo namenski viži dodala raper Central Cee in kvartet Bolesna Brača & Tram 11. Londončan je v tej specialni kategoriji novinec, medtem ko je zagrebška zasedba že davno veteranska. Podobno kot znamenita, a že ugasla londonska postava Urban Species, ki nas bo pokrila z zimzeleno odejo. S songom, in to že z njegovega pravkar predstavljenega drugega albuma, prodre Roddy Ricch. Vzhajajoči pop-eklektik No Rome, house pionir Mr. Fingers in lyonski house matador Folamour pa bodo prevzeli vlogo spremljevalne konjenice. Pravljično v praznični objem.
Vesel božič in srečno novo leto.

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družabna omrežja (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikom.

S pritiskom na "v redu" se strinjate z uporabo piškotkov! Več o piškotkih