RH 202

Zonderling

Nizozemski glasbeni tandem, ki ga sestavljata Jaap De Vries in Martijn Van Sonderen

Zonderling 1-2018
foto: Zonderling Press Pack

Čeprav na klubskih in festivalskih odrih videvamo le enega človeka, je Zonderling glasbeni projekt dveh Nizozemcev, Jaapa De Vriesa, didžeja z več kot 16-letnimi izkušnjami, ter Martijna Van Sonderna, uveljavljenega producenta elektronske glasbe, prav tako didžeja in med drugim tudi člana priljubljenega trojca Noisia.
Soavtorja uspešnic Crazy, Tunnel Vision, Remedy, Nightcall in No Good ter varovanca glasbenih založb Spinnin, Hexagon, Heldeep smo v Sloveniji gostili že dvakrat, 7. februarja bo pri nas debitiral v obliki klubskega nastopa, za ogrevanje pa nam je v zadnji januarski oddaji RH 202 postregel s 30-minutno mešanico melodične in vokalne elektronike.

V drugem delu 211. petkovega druženja ob elektronskih ritmih pa smo predstavili mladega slovenskega producenta CHRNS-a, ki uživa redno podporo svetovnih imen takšne industrije, kot so Nicky Romero, Kura in Yves V, s svojimi glasbenimi kreacijami pa je zadovoljil tudi Armina Van Buurna, ki je podpisal in izdal njegovo skladbo Fall Apart pod pokroviteljstvom priznane glasbene založbe Armada.