Cederama

Billie Eilish - Happier Than Ever

Bolj permisivno kot kadarkoli prej

Zadržala je svojo poudarjeno artistično držo, ohranila in celo dopolnila je izvedbeni slog, za druge, pa čeprav le malenkosti, pa potrebujemo še več simpozijev - edino tako je lahko v vrstici ali dveh povzeti tiho, pa vendar burno dogajanje na povratniškem albumu Billie Eilish, največje zvezde in hkrati anti-zvezde sodobne glasbene pop sfere.
Ko je njen prvenec When We Fall Asleep, Where Do We Go? popularnostno eksplodiral in okronal desetletje, ki ga je zaznamovala tako imenovana bedroom production ali pop ustvarjen v spalnicah, so nastopili novi časi. To je bilo komaj pred dvema letoma. Pevkino aktualno napihovanje ali podpihodvanje sreče ima razloge in ima namen.
Album Happier Than Ever je za pomenek o sedanjosti in še zlasti o prihodnosti pop glasbe izjemno dragoceno izhodišče. V Cederami bo Billie zapela le tiste, ki jih v nasprotju s poprej izdanimi singli še ne poznamo.

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družabna omrežja (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikom.

S pritiskom na "v redu" se strinjate z uporabo piškotkov! Več o piškotkih