Cederama

Justin Bieber – Justice

Pravica skazica

Hitro je hitro prehitro. Drveči princip izdajanja novih albumov, ki ga v zadnjih dveh sezonah prevzemajo največje pop zvezde, pričakovano ne ponuja kritiškega veselja. Z gledišča oboževalcev in tržnikov je položaj seveda drugačen. Vprašanje pa, če v primerjavi z objektivnimi sodbami povsem nasproten.

Justin Bieber je znova na albumskem vrhu. Ni dvomov, njegov sedmi met vsebuje dovolj dobrih komadov, da celota Justice izzveni bogato, pisano, ljubko in elegantno ter nenazadnje za Bieberjev status legitimno. Vseeno pa imam ves čas občutek, da bodo pozneje razkrite resnice potrjevale, da je bil marsikateri od songov spisan in pripravljen ali za Ariano Grande ali Demi Lovato ali pa še za koga drugega. Kljub opazni redaktorski modrosti, ki je nadzirala izbiranje gradnikov in naposled končno obliko albuma Justice, bi ta kanadskemu megazvezdniku lahko namenila prej bolj značajsko in hkrati pristno poslanstvo.

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družabna omrežja (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikom.

S pritiskom na "v redu" se strinjate z uporabo piškotkov! Več o piškotkih