RH 202

Umek, Endor, Low Steppa, Franky Rizardo, The Temper Trap, Torren Foot, Yotto, Dosem, Miklavcic…

Neprekinjena mešanica elektronskih novosti domačih in tujih glasbenih ustvarjalcev

RH 202 predstavlja elektronskih novosti domačih in tujih glasbenih ustvarjalcev, kot so Umek, Endor, Franky Rizardo, ATFC, The Temper Trap, Torren Foot, Moreno Pezzolato, Yotto, Miklavcic in drugi.

RH 202 #254

01. Le Youth feat. Adam Rom – Obvious (Extended Mix)
02. Max Styler feat. Laura White – Let Me Take You There (Extended Mix)
03. ID – Infinity (Extended Mix)
04. Endor – Pump It Up (Low Steppa Boiling Point Extended Remix)
05. Torren Foot – More Life (Extended Mix)
06. Krystal Klear – Neutron Dance (Original Mix)
07. ATFC & Selace – Hooked On Bad Habits (Mousse T.’s Extended Edit)
08. Rony Seikaly – Understand (Gorge Remix)
09. Franky Rizardo – Hypno (Original Mix)
10. Moreno Pezzolato feat. Octahvia – Never Leave You (Uh Oooh, Uh Oooh) (Original Mix)
11. DJ Fronter & Pablo Neural – Brr Baby Brr (Original Mix)
12. Unknown7 – One, 2 Step (Original Mix)
13. Elliot Adamson & Liam Doc – Need U Baby (Radio Edit)
14. Supernova feat. Mr.V – It’s Time (Original Mix)
15. The Temper Trap – Sweet Disposition (Camille Luciani Mix)
16. Yotto – Hyperlude (Dosem Extended Edit)
17. DEAS – Space Race (Original Mix)
18. Miklavcic – Together (Original Mix)
19. Umek – Cybernetic Implant (Original Mix)