Ime meseca

Ime meseca je Nina Fokter Dovnik

Specializantka na oddelku za onkologijo, ki je specialističnem izpitu dosegla najvišje število točk med 360 kandidati z vsega sveta

Foto promocija dr
Nina Fokter Dovnik
foto: Univerza v Mariboru

Ime meseca novembra je postala Nina Fokter Dovnik, specializantka na oddelku za onkologijo UKC Maribor, ki je specialističnem izpitu dosegla največje možno in hkrati najvišje število točk med 360 kandidati z vsega sveta.

Kandidati so bili tudi:

Dražen Papec, gorenjski policist – ob povodnji, ki je prizadela Jelendol pri Tržiču je iz hudournika pred zanesljivo utopitvijo rešil starejšega domačina.

Majda Pajnkihar s Fakultete za zdravstvene vede, ki so jo za izjemne dosežke na področju zdravstva sprejeli v prestižno ameriško akademijo zdravstvene nege.

Kaja Prislan s Fakultete za varnostne vede, ki je za doktorat s področja krepitve informacijske varnosti in obvladovanja kibernetske kriminalitete v Bratislavi prejela nagrado za najboljšo mlado znanstvenico v regiji.

Rezultati

Loading ... Loading ...

Za poslano SMS sporočilo smo še posebej hvaležni, saj tako prispevate tudi 1 € za socialno ogrožene otroke. Vsa zbrana sredstva namreč namenjamo projektu Botrstvo v Sloveniji, ki pomaga otrokom v hudih finančnih in socialnih stiskah. Vse pomembne informacije o projektu, kakor tudi zgodbe otrok v stiski, smo zbrali tukaj. Kako seštevamo glasove, smo zapisali v pravilih glasovanja.