Ime meseca

Ime septembra je Polona Lah

Vodja projektov v Domu Danice Vogrinec v Mariboru, kjer so to poletje organizirali odlično obiskano počitniško varstvo za več kot sedemsto otrok

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družabna omrežja (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikom.

S pritiskom na "v redu" se strinjate z uporabo piškotkov! Več o piškotkih

Ime meseca septembra je postala Polona Lah, vodja projektov v Domu Danice Vogrinec v Mariboru, kjer so to poletje organizirali odlično obiskano počitniško varstvo za več kot sedemsto otrok, upokojenci pa so svoj dom deset tednov delili z najmlajšimi.

“Otroci so starejše stanovalce doma učili uporabljati računalnike in pametne telefone, starejši so otroke učili igre iz preteklosti. Razvila se je harmonija. Stanovalci so se veselili vsakega dne.”

Kandidati so bili tudi:

Jasna Babič, ena izmed predstavnic AKC Metelkova mesto, v katerem so s številnimi dogodki zaznamovali petindvajsetletnico delovanja, mejnik, ki ga ni uspelo preseči še nobenemu drugemu zasedenemu prostoru v Sloveniji.

Amir Abdaković, poklicni voznik avtobusa, ki je s prijatelji zbral dovolj denarja, da je dvestotim otrokom iz socialno ogroženih družin omogočil brezplačen dan na morju.

Matic Pavlič, jezikoslovec, ki skupaj z drugimi strokovnjaki in gluhimi razvija inovativno slovnico, ‘Pri-ročno video slovnico’, namenjeno uporabnikom znakovnega jezika.

Rezultati

Loading ... Loading ...

Za poslano SMS sporočilo smo še posebej hvaležni, saj tako prispevate tudi 1 € za socialno ogrožene otroke. Vsa zbrana sredstva namreč namenjamo projektu Botrstvo v Sloveniji, ki pomaga otrokom v hudih finančnih in socialnih stiskah. Vse pomembne informacije o projektu, kakor tudi zgodbe otrok v stiski, smo zbrali tukaj. Kako seštevamo glasove, smo zapisali v pravilih glasovanja.