Slo Top 30

Simfonični George in filmski Magnifico

paris opera house
George Michael
foto: www.georgemichael.com

Najvišje uvrščena novost je Magnificovo nadaljevanje plošče Montevideo, bog te video na kar dvojnem CD-ju. Glasbi iz prvega filma je dodana še tista iz drugega dela – 31. maja bo Magnifico skupaj z vojaškim orkestrom iz Srbije nastopil na Drugi godbi 014. Druga novost je zimzeleni George Michael. Novi plošči je naslov Symphonica, na njej pa so se znašle njegove največje uspešnice, posnete z orkestrom.

Znova uvrščenih albumov je osem, najdlje pa med njimi na lestvici ni bilo Oliverja Dragojevića – plošča The Platinum Collection je bila nazadnje uvrščena 4. oktobra 2012. Najvišji skok tedna je uspel Omarju Naberju – za kar 22. mest. Na prodajni lestvici Slo Top 30 je skupina Gadi s ploščo Malo, malo še v tretjem tednu prodaje pristala na vrhu. Skupina Laibach se je po dveh tednih preselila na drugo mesto.

Slo Top 30 je lestvica najbolj prodajanih plošč v Sloveniji (podatki za obdobje od 24. do 30. marca 2014). Lestvica je interaktivna: katero koli mesto lahko delite na Facebooku ali Twitterju. Gumbi so na desni.

Legenda:
PT – prejšnji teden
NM – najvišje mesto
TNL – tednov na lestvici

http://storify.com/SloTop30/simfoni-ni-george-michael-in-filmski-magnifico