Slo Top 30

Konec sveta sprožil prodajo plošč Silence

Silence
Silence
foto: Jože Suhadolnik

Najvišje uvrščena novost na tretjem mestu Slo Top 30 je plošča Musical Accompaniment for the End of the World dua Silence, ki je na nedavnem koncertu navdušil tudi obiskovalce koncerta v Cankarjevem domu.

Na tretjem mestu je povratnik Drago Mislej – Mef z albumom Najboljša leta, tudi za njim je uspešen koncert v Cankarjevem domu. Novosti so še Različni izvajalci: najboljše klape pojejo najboljše pesmi 2 (deveto mesto), skupina Bohem Na drugem bregu (enajsto mesto) in Različni izvajalci – 40 najvećih klapskih hitova na sedemnajstem mestu.
Na lestvico se je vrnil tudi album Random Access Memories (21. mesto), kar je seveda posledica štirih grammyjev za Daft Punk.

Na prvem mestu lestvice Slo Top 30 pa znova skupina Modrijani. Na vrhu so bili že enajstkrat, nazadnje 17. oktobra lani.

Slo Top 30 je lestvica najbolj prodajanih plošč v Sloveniji (podatki za obdobje od 27. januarja do 2. februarja 2014). Lestvica je interaktivna: katero koli mesto lahko delite na Facebooku ali Twitterju. Gumbi so na desni.

Legenda:
PT – prejšnji teden
NM – najvišje mesto
TNL – tednov na lestvici

http://storify.com/SloTop30/konec-sveta-spro-il-prodajo-plo-silence