Slo Top 30: Misija EMA in The Boss novosti na lestvici

Vir: Wikipedia

Vir: Wikipedia

Tokrat sta na lestvici Slo Top 30 dve novosti: Misija – EMA 2012 si je prejšnji teden prislužila mesto med prvimi desetimi najbolje prodajanimi ploščami v Sloveniji. “Svež” na lestvici je tudi rockveteran Bruce Springsteen z albumom Wrecking Ball, ki ga boste tudi lahko poslušali v živo, saj gre The Boss ponovno na svetovno turnejo.

Springsteen s svojim The E-Street Bandom najprej 11. junija prihaja v Trst na stadion Nereo Rocco, mesec dni kasneje, 12. Julija, pa bo igral na Dunaju. Čelista Luka Šulić in Stjepan Hauser sta skočila še  dve mesti po lestvici navzgor in tako v dvanajstem tednu zabeležila svojo navišjo uvrstitev. To je uspelo tudi francoski pevki ZAZ, ki je naredila drugi največji skok na Slo Top 30 v tem tednu.

Na prvem mestu lestvice je še vedno album Na zdravje! – Pesem zime 2011 * 2012, na 17. mesto pa se je vrnila Whitney Houston z albumom The Greatest Hits, ki je bil na Slo Top 30 do zdaj le štiri tedne, nazadnje 15. septembra leta 2000.

Slo Top 30 je lestvica najbolj prodajanih plošč v Sloveniji (podatki za obdobje od 27.februarja do 4. marca 2012). Lestvica je interaktivna: katero koli mesto lahko delite na Facebooku ali Twitterju. Gumbi so na desni.

Legenda:
PT – prejšnji teden
NM – najvišje mesto
TNL – tednov na lestvici

Legenda:
PT – prejšnji teden
NM – najvišje mesto
TNL – tednov na lestvici

http://storify.com/SloTop30/slo-top-30