Na drugi etapi 27. Dirke po Sloveniji je Tadej Pogačar dokazal svoje mojstrstvo in konkurenco premagal za debelih 82 sekund. Prvič je dobil etapo na domači kolesarski pentlji, prvič je tudi oblekel zeleno majico vodilnega v skupnem seštevku. Ekipa UAE iz Emiratov je dokazala kako močna je, slovenski uspeh pa je z drugim mestom dopolnil član Bahrain Victorious, Matej Mohorič - kralj spustov, ne neopazen je bil tudi Jan Tratnik. Prisluhnite odzivom po morda že odločilni etapi na letošnji Dirki po Sloveniji, pogled pa smo usmerili tudi proti nadaljevanju dirke, jutri med Brežicam in Krškim. O etapi razmišljajo Igor Tominec, Marko Polak in Jan Grilc.

Prvič v zgodovini Dirke po Sloveniji je eno izmed etap dobil aktualni zmagovalec Dirke po Franciji, na poti od Žalca do gradu nad Celjem je s konkurenco pometel Tadej Pogačar

Na drugi etapi 27. Dirke po Sloveniji je Tadej Pogačar dokazal svoje mojstrstvo in konkurenco premagal za debelih 82 sekund. Prvič je dobil etapo na domači kolesarski pentlji, prvič je tudi oblekel zeleno majico vodilnega v skupnem seštevku.

Ekipa UAE iz Emiratov je dokazala kako močna je, slovenski uspeh pa je z drugim mestom dopolnil član Bahrain Victorious, Matej Mohorič - kralj spustov, ne neopazen je bil tudi Jan Tratnik.

Prisluhnite odzivom po morda že odločilni etapi na letošnji Dirki po Sloveniji, pogled pa smo usmerili tudi proti nadaljevanju dirke, jutri med Brežicam in Krškim.

Igor Tominec, Jan Grilc, Marko Polak