Pije najbolj navadno pivo in je Gunceljski rekorder v naštevanju smučarskih skakalcev osemdesetih let. Z otroki sestavlja lego kocke in vozi enak avto kot vi. Edino, kar ga na videz loči od povprečja, je črno za nohti. Veliko črnega! V dvajsetih letih ga novinarjem niti trikrat ni uspelo iztrgati iz kolektiva Siddartha. Tokrat se bo to zgodilo v Spetku.

"Preveč je šlampastih in povprečnih ljudi, ki se nastavljajo, pa nimajo ničesar povedati"

Pije najbolj navadno pivo in je Gunceljski rekorder v naštevanju smučarskih skakalcev osemdesetih let. Z otroki sestavlja lego kocke in vozi enak avto kot vi. Edino, kar ga na videz loči od povprečja, je črno za nohti. Veliko črnega!

Tomi o Megličmaniji in rekordnem nastopu na stadionu: “Muziko delamo za več kot 30.000 ljudi. Takrat smo dosegli nepredstavljivo.”

— Val 202 (@Val202) February 26, 2016

V dvajsetih letih ga novinarjem niti trikrat ni uspelo iztrgati iz kolektiva Siddartha: “Rokenrol nima roka trajanja, je življenjsko gonilo. Muzika te objame in nikoli ne spusti. Magari s pomočjo substanc …”

Tomi Meglič o nohtih: “Začelo se je iz dolgočasja. Vozil sem se na počitnice, takratna punca je zaspala, jaz pa sem si polakiral nohte.”

— Val 202 (@Val202) February 26, 2016

Miha Šalehar