Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Petek, 5.7.2024

00:00
Novice
01:00
Novice
02:00
Novice
03:00
Novice
04:00
Novice
05:00
Novice
05:45
Dobro jutro
06:00
Novice
06:30
Novice

Slovenska košarkarska reprezentanca si je na olimpijskem kvalifikacijskem turnirju v Pireju priigrala izločilne boje. Po visoki zmagi nad Novo Zelandijo, se bo v polfinalu pomerila z gostiteljico Grčijo in njenenim zvezdnikom Giannisom Antetokounmpom.

Avtor: Luka Skarlovnik

Športno poletje 2024 nas je nekoliko navdihnilo, da z zastavicami mahamo tudi v poletnem Jezikanju. Tja do konca olimpijskih iger zato obdelujemo frazeme, v katerih nastopajo pripadniki narodov. Prejšnji teden smo govorili o tem, kako se uspešno narediti Francoza, tokrat gremo na izlet v špansko vas.

Avtor: Tadej Košmrlj

08:30
Novice
08:45
Antikviz

Tekmovalni spored dirke po Franciji prinaša prvo posamično vožnjo na čas, ki bo podrobneje razkrila pripravljenost najboljših v skupni razvrstitvi, v kateri vodi Tadej Pogačar. Na olimpijskem kvalifikacijskem turnirju v košarki je Slovenija proti Novi Zelandiji v Pireju končala skupinski del tekmovanja in si priigrala polfinale proti Grčiji. Večer pa prinaša še prvi četrtfinalni tekmi evropskega nogometnega prvenstva. Ples najboljše osmerice bosta v Stuttgartu začeli Španija in gostiteljica Nemčija.

Avtor: Tomaž Langerholz

09:30
Novice
10:30
Novice

Že deseto leto zapored poleti poteka košarkarski kamp Gorana Dragića. Letos se v Laškem druži 145 mladih iz osmih držav, med drugim iz Madžarske, Hrvaške, Srbije, Škotske in celo iz Kanade.

Avtor: Kaja Ravnak

11:30
Novice
11:38
Obvestila

Dan po enem največjih ameriških praznikov, dnevu neodvisnosti, ki ga Američani praznujejo 4. julija, se bo v 18. vzporednik oglasil dopisnik iz Washingtona Andrej Stopar in nam v kontekst postavil sedanje predvolilno ozračje, ko se predvsem na demokratski stranki preizprašujejo o svojem kandidatu. Časa pa zmanjkuje.

Avtor: Damjan Zorc

12:30
Novice

Petnajstminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanja, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Avtor: RAS Prvi

14:20
Obvestila
14:30
Novice

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

Avtor: RAS Prvi

Tekmovalni dan na Touru prinaša prvo posamično vožnjo na čas, ki podrobneje razkriva razmerja moči med najboljšimi kolesarji v skupni razvrstitvi. V tej si je do današnjega dne manjšo prednost pred zasledovalci privozil Tadej Pogačar.

Avtor: Igor Tominec

16:30
Novice

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Tokrat bo to storil Igor E. Bergant.

Avtor: Igor E. Bergant

17:30
Novice
17:35
Obvestila

Popoldanske športne minute namenjamo kolesarski dirki po Franciji in razpletu sedme etape, v kateri so se tekmovalci pomerili v posamični vožnji na čas.

Avtor: Nina Smole

Zadnja sprememba: 05.07.2024 14:55:04

Domov V živo Podkasti Spored Kontakt