Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja


Mihi brska po poljanah slovenske spletne inteligence in prebira modrosti anonimnežev.


30. 08. 2022

Osvobodimo skale otroške okupacije

Poslednji Forum 69 dokumentira medgeneracijski spopad za obmorske skale, ki bi po mnenju seniorskega bataljona morale pripadati izključno osivelim. Mihi brska po poljanah slovenske spletne inteligence in prebira modrosti anonimnežev.


23. 08. 2022

Urbani nudizem

V sosesko so se priselili na videz normalni ljudje. Izkazalo se je, da gre za družino, ki ob domačem bazenu prakticira pohujšanje v obliki urbanega nudizma. Zašpecala jih je digitalnim moralnim odredom. Mihi brska po poljanah slovenske spletne inteligence in prebira modrosti anonimnežev.


16. 08. 2022

Kam jeseni z vsem tem denarjem?

Četrt milijona viška se mu valja po računu. Kam z denarjem ob taki inflaciji, mu svetuje anonimna spletna inteligenca. Mihi brska po poljanah slovenske spletne inteligence in prebira modrosti anonimnežev.


02. 08. 2022

Nizozemca nikar!

Kmalu po tem, ko je filantrop Orban izustil, da ni pametno mešati ras, se je na domačih spletiščih vnela sila globoka polemika, ali se je pametno trajno pečati s tujci in tujkami, ki v teh dneh polegajo po plažah Mediterana.


26. 07. 2022

Ogroženost na vrvici

Mihi brska po poljanah slovenske spletne inteligence in prebira modrosti anonimnežev. Forum 69 tokrat spet dokazuje, da nam tudi največja vročina ne vzame volje do aktivnega državljanstva. Tokrat zunajsodno sodimo lastnicam in lastnikom psov, ki si krvoločne zverine dovolijo kdaj pa kdaj peljati na sprehod brez povodca. Ali celo na prekratkem povodcu.


19. 07. 2022

Otrok ni za na morje in pika

Mihi brska po poljanah slovenske spletne inteligence in prebira modrosti anonimnežev. Anonimna spletna inteligenca je naposled ugotovila in potrdila, da otroci niso prava družba za na morje.


28. 06. 2022

Prepovejmo otroke takoj!

Plačala je vstopnico za ogled jame. Izkušnjo pa je zmotil prediren jok dojenčka. Takoj, ko je prišla domov, je odšla na spletni forum in spočela koalicijo za prepoved dojenčkov. Mihi brska po poljanah slovenske spletne inteligence in prebira modrosti anonimnežev.


21. 06. 2022

Šopek iz Lidla za rojstni dan! Resno?

Mož ji je za rojstni dan kupil šopek iz Lidla in pristal na nečastnem razsodišču spletnega foruma. Je njegova ljubezen do izbrane žene res usklajena z minimalnim izdatkom in zanemarljivim trudom? Forum 69 bo povedal!


14. 06. 2022

Za otroke (naj ne) gre!

Mihi brska po poljanah slovenske spletne inteligence in prebira modrosti anonimnežev. Iskrena digitalna anonimnost je tokrat argumentirano podvomila o dobrodelnih akcijah, ki otrokom omogočajo lepe dni na morju. Kakšni so alternativni predlogi, izveste v Forumu 69.


07. 06. 2022

Kristalna vaza ali kuverta?

Kako svatom korektno sporočiti, naj ob poroki namesto kristalne vaze iz rogaške steklarne raje darujejo denar? Mihi brska po poljanah slovenske spletne inteligence in prebira modrosti anonimnežev.


31. 05. 2022

Hčerka bi bila sin

Mami je hčerka zaupala, da ni hčerka, da je po novem sin; mama se je po nasvet zatekla k tradicionalno empatični entiteti – na slovenski spletni forum. Mihi brska po poljanah slovenske spletne inteligence in prebira modrosti anonimnežev.


24. 05. 2022

Najamem zvezek za prepisat

Kako sodobna materialistična naziranja vplivajo na starodavno prakso prepisovanja iz zvezkov pridnih sošolk? Mihi brska po poljanah slovenske spletne inteligence in prebira modrosti anonimnežev.


17. 05. 2022

Presneta špecialka!

Mihi brska po poljanah slovenske spletne inteligence in prebira modrosti anonimnežev. Spletne poljane iskrenih predsodkov tokrat potrjujejo tezo, da težko sprejemamo početje drugih, kadar nečesa ne počnemo sami. Navijači zlatih cestnih kolesarjev se bodo znesli nad nadležnimi rekreativci, ki ga ženejo v Horjul.


10. 05. 2022

Kupil bi si motor?!

Mož, ki sploh še ni v sredjih letih, razmišlja o motorju. Doletela ga je ovadba in sodba v imenu anonimne digitalne pravice. Kriv je. Pika. Mihi brska po poljanah slovenske spletne inteligence in prebira modrosti anonimnežev.


03. 05. 2022

Proustove magdalenice

O tem, kako je mama pisala ravnateljici, ker je šolska knjižničarka branje spodbujala z bonboni. Mihi brska po poljanah slovenske spletne inteligence in prebira modrosti anonimnežev.


26. 04. 2022

Poredni fantki in pridne punčke

Mihi brska po poljanah slovenske spletne inteligence in prebira modrosti anonimnežev. Nerafinirani sunek mentalne energije slovenskih forumov tokrat o tem, da poredni fantje ne spadajo na rojstni dan pridnih punc. Sproti pa pojasnijo še, kako poredni sploh nastanejo in kdo je kriv zanje. Avtor: Miha Šalehar


19. 04. 2022

Sin ni naravnost!

Kaj storiti, ko ti sin pove, da je gej, ti pa ne upaš povedati prijateljem, ki jih poznaš? Poveš takim, ki jih ne! Mihi brska po poljanah slovenske spletne inteligence in prebira modrosti anonimnežev.


12. 04. 2022

Nadzorovanje bodočih zlatih maturantk in maturantov

Mihi brska po poljanah slovenske spletne inteligence in prebira modrosti anonimnežev. Očki in mamice so se na digitalnih poljanah iskreno razgovorili o sobnih preiskavah, prisluškovanju in sprejemanju odklonov bodočih zlatih maturantk in maturantov.


05. 04. 2022

Enake penzije za vse

Mihi brska po poljanah slovenske spletne inteligence in prebira modrosti anonimnežev. Forum 69 tokrat med vrsticami dokaže, zakaj populizem nikdar ne bo izumrl. Zakaj ne bi vsi prejemali enakih pokojnin?


29. 03. 2022

3 + 0 = optimum

Mihi brska po poljanah slovenske spletne inteligence in prebira modrosti anonimnežev. Spletna inteligenca tokrat o tem, koliko bivših partnerjev je še pametno priznati aktualnim partnerjem.


Več epizod
Domov V živo Podkasti Spored Kontakt