S koncertom Marko Hatlak Banda so v ljubljanskem Kinu Šiška sklenili zelo uspešen koncertni teden s šestimi odličnimi, predvsem mednarodnimi glasbenimi izvajalci, začenši s ponedeljkovim nastopom Zaaka Wyldea. V minulih petih dneh so se na odru Katedrale zvrstile skupine Lima, Garbage, Biffy Clyro in Battles. V Expresu bomo na kratko povzeli in ocenili Super Šiška Week. V drugem delu oddaje nam bo svoj najnovejši glasbeni podvig Katedrala ljubezni predstavila njegova avtorica – Ksenija Jus.

S koncertom Marko Hatlak Banda so v ljubljanskem Kinu Šiška sklenili zelo uspešen koncertni teden s šestimi odličnimi glasbenimi izvajalci, začenši s ponedeljkovim nastopom Zaaka Wyldea. V petih dneh so se na odru Komune in Katedrale zvrstile še skupine Lima, Garbage, Biffy Clyro in Battles. V Expresu smo na kratko povzeli in ocenili Super Šiška Week.

V drugem delu oddaje nam je svoj najnovejši glasbeni podvig Katedrala ljubezni predstavila njegova avtorica – Ksenija Jus. Znana slovenska kantavtorica in prejemnica literarne nagrade Mira je k sodelovanju pri ustvarjanju – kot ga je sama opredelila – pop art projekta, povabila naše različne pevce oziroma vokaliste. Med njimi so: Peter Andrej, Metod Banko, Meta Erzeničnik, Severa Gjurin, Simona Kropec, Tinkara Kovač, Katarina Nasteska, Vanja Novak, Sergej Randjelović – Runjo, Uroš Usenik, Katja Stare in Robert Ristić.

Aida Kurtović