V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja. V drugi tretjini Drugega vala se posvečamo novi, tretji veliki plošči beograjskega rockovskega tria Repetitor, s prvencem newyorškega ekstremnega punka benda Cellular Chaos iz leta 2013 pa se ogrevamo za njihov nov, letošnji drugi album. V tretjem delu naprej napovemo nekaj prihajajočih koncertov; The Ex prihajajo v klub Gromka na Metelkovo, Swans in Anna von Hauswolff v Kino Šiška in Ulan Bator v Trst v klub Tetris. Sledi predstavitev novega albuma skupine Wovenhand, ki jo neutrudno vodi David Eugene Edwards. Proti koncu še grško-avstralski duo Xylouris White.

V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

V drugi tretjini Drugega vala se posvečamo novi, tretji veliki plošči beograjskega rockovskega tria Repetitor, s prvencem newyorškega ekstremnega punka benda Cellular Chaos iz leta 2013 pa se ogrevamo za njihov nov, letošnji drugi album.

V tretjem delu naprej napovemo nekaj prihajajočih koncertov; The Ex prihajajo v klub Gromka na Metelkovo, Swans in Anna von Hauswolff v Kino Šiška in Ulan Bator v Trst v klub Tetris. Sledi predstavitev novega albuma skupine Wovenhand, ki jo neutrudno vodi David Eugene Edwards. Proti koncu še grško-avstralski duo Xylouris White.

Val 202