V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja. V drugi tretjini Drugega vala predstavljamo svežo in še vročo novo ploščo punk rock tria The Thermals, spoznavamo beograjsko (anti)superskupino Crvi pred njenim premiernim gostovanjem pri nas, za desert pa še nekaj izbranih skladb s plošče The Peace and Truce of Future of The Left. V tretjem delu najprej težko pričakovani novi album PJ Harvey The Hope Six Demolition Project. Sledi drugi album v sodelovanju Teha Tearda in Blixe Bargelda z naslovom Nerrisimo. Proti koncu še ambientalno-vokalni album Briana Ena, The Ship.

V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

V drugi tretjini Drugega vala predstavljamo svežo in še vročo novo ploščo punk rock tria The Thermals, spoznavamo beograjsko (anti)superskupino Crvi pred njenim premiernim gostovanjem pri nas, za desert pa še nekaj izbranih skladb s plošče The Peace and Truce of Future of The Left.

V tretjem delu najprej težko pričakovani novi album PJ Harvey The Hope Six Demolition Project. Sledi drugi album v sodelovanju Teha Tearda in Blixe Bargelda z naslovom Nerrisimo. Proti koncu še ambientalno-vokalni album Briana Ena, The Ship.

Val 202