V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja. V drugi tretjini Drugega vala skačemo na aktualno poljsko sceno in poslušamo skupine Stara Rzeka, Merkabah in Slalom. V MENT kotičku predstavljamo madžarski trio Makrohang. V tretji delu nadaljujemo s Poljaki Slalom in z izborom z albuma Wunderkamera.

V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

V drugi tretjini Drugega vala skačemo na aktualno poljsko sceno in poslušamo skupine Stara Rzeka, Merkabah in Slalom. V MENT kotičku predstavljamo madžarski trio Makrohang.

V tretji delu nadaljujemo s Poljaki Slalom in z izborom z albuma Wunderkamera. To bo ustrezen uvod v predstavitev novega albuma čikaških Tortoise, na njihov The Catastrophist je bilo potrebno čakati skoraj 7 let.

Proti koncu še domače sile, Hexenbrutal Trio so objavili akustični album, ki ga bodo kmalu predstavili tudi v živo v Kinu Šiška.

Val 202