V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

V drugi tretjini Drugega vala poslušamo komorni folk-punk Slice of Life na čelu s Stevom Ignorantom iz Crass, drugo ploščo nadobudnih fantov Young Fathers iz Edinburga, ki sporočajo: White Men Are Black Men Too, in zadnji album skupine Soft Moon pred njenim gostovanjem pri nas.

V zadnje pol ure si najprej privoščimo nedavno objavljene demo posnetke Marka Lanegana iz leta 2002. Pred torkovim koncertom švicarske glasbenice Erike Stucky v Cankarjevem domu vrtimo pesmi z njenega aktualnega albuma Black Widow. Proti koncu nam ostanejo še koncertni posnetki nizozemskih The Ex.

V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

V drugi tretjini Drugega vala poslušamo komorni folk-punk Slice of Life na čelu s Stevom Ignorantom iz Crass, drugo ploščo nadobudnih fantov Young Fathers iz Edinburga, ki sporočajo: White Men Are Black Men Too, in zadnji album skupine Soft Moon pred njenim gostovanjem pri nas.

V zadnje pol ure si najprej privoščimo nedavno objavljene demo posnetke Marka Lanegana iz leta 2002. Pred torkovim koncertom švicarske glasbenice Erike Stucky v Cankarjevem domu vrtimo pesmi z njenega aktualnega albuma Black Widow. Proti koncu nam ostanejo še koncertni posnetki nizozemskih The Ex, na dvojni CD plošči The Ex at Bimhuis so zbrani posnetki enajstih koncertov iz amsterdamskega kluba v letih 1991 do 2015.

Val 202