V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja. Druga tretjina Drugega vala bo z londonskim garažnim dvojcem Cowbell in ameriškim bratsko-sestrkim Dex Romweber Duom zaplavala v rokenrolovske struje in se ne bo izognila ogrevanju pred torkovim koncertom The Jon Spencer Blues Explosion v Ljubljani. V tretjem delu se najprej predstavi Jenny Hval z albumom Apocalypse, girl. Sledi pianistka in pevka Baby Dee s “popotniškim” albumom I am a stick., ki je nastal ob pomoči nekaterih eminentnih gostujočih glasbenikov. Proti koncu še Nick Grey s svojim ansamblom, album Breaker Of Ships je korak v temačnejša glasbena področja.

V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

Druga tretjina Drugega vala bo z londonskim garažnim dvojcem Cowbell in ameriškim bratsko-sestrkim Dex Romweber Duom zaplavala v rokenrolovske struje in se ne bo izognila ogrevanju pred torkovim koncertom The Jon Spencer Blues Explosion v Ljubljani.

V tretjem delu se najprej predstavi Jenny Hval z albumom Apocalypse, girl. Sledi pianistka in pevka Baby Dee s “popotniškim” albumom I am a stick., ki je nastal ob pomoči nekaterih eminentnih gostujočih glasbenikov. Proti koncu še Nick Grey s svojim ansamblom, album Breaker Of Ships je korak v temačnejša glasbena področja.

Val 202