V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

V drugi tretjini Drugega vala se tokrat obračamo k našim zahodnim sosedom in iz italijanskega kotla aktualnih novih muzik vlečemo glasbo sedemčlanskega ansambla La Piramide Di Sangue ter dveh na pol skrivnostnih duuov Heroin in Tahiti in C'mon Tigre.

Tretji del uvede berlinski trio Automat. Lani smo že poslušali njihov EP z eminentnimi gosti, aktualni album PlusMinus so posneli sami. Tyondai Braxton (ex Battles) je presenetil z večinoma elektronskim albumom HIVE1, prinaša glasbo narejeno za multimedijske predstave oz. za spremljavo kiparskih razstav. Sklene duo Tangtype, 8 let smo čakali na album Trajet.

V prvem delu Igor Vidmar ob pregledu aktualnih izdaj domačih izvajalcev opozarja še na domača klubska in koncertna dogajanja.

V drugi tretjini Drugega vala se tokrat obračamo k našim zahodnim sosedom in iz italijanskega kotla aktualnih novih muzik vlečemo glasbo sedemčlanskega ansambla La Piramide Di Sangue ter dveh na pol skrivnostnih duuov Heroin in Tahiti in C’mon Tigre.

Tretji del uvede berlinski trio Automat. Lani smo že poslušali njihov EP z eminentnimi gosti, aktualni album PlusMinus so posneli sami. Tyondai Braxton (ex Battles) je presenetil z večinoma elektronskim albumom HIVE1, prinaša glasbo narejeno za multimedijske predstave oz. za spremljavo kiparskih razstav. Sklene duo Tangtype, 8 let smo čakali na album Trajet.

Val 202